Banii pe intelesul copiilor Imprimare E-mail


Banii pe intelesul copiilorVa aduc la cunostinta ca în cursul lunii septembrie 2007 a aparut la Editura Didactica si Pedagogica cartea Banii pe întelesul copiilor.

Identificând nevoia copiilor din România de a beneficia de cât mai multe cunostinte în domeniul banilor si al bancilor si având în vedere faptul ca acest subiect nu prea a fost tratat în literatura pentru copii, am fost motivata sa elaborez o carte cu ilustratii, dedicata copiilor, în care sa prezint pe întelesul lor câte ceva din acest vast subiect.

Noile concepte au fost prezentate într-o limba adecvata vârstei copiilor. Grafica este realizata prin desene frumos colorate si expresive, care sa-i atraga pe copii. Cartea contine 56 de pagini structurate în cinci capitole, respectiv: Banii, Economisirea, Dobânda, Cecul, Serviciile Bancare Electronice si este dedicata copiilor cu vârste cuprinse între 9-13 ani.
Costul unei carti este de 9 lei.

Având în vedere continutul educational specific acestei carti, precum si preocuparea constanta pentru educarea în domeniul economic a publicului larg, si în special a copiilor, au fost organizate pâna acum mai multe lansari ale cartii Banii pe întelesul copiilor, respectiv la sediul Casei Corpului Didactic (13 oct. a.c.), la Libraria Mihai Eminescu (18 oct. a.c.) si la sediul central al Bibliotecii Metropolitane din Bucuresti (29 oct. a.c.).

În contextul sarbatorilor de iarna care ne bat la usa, prin aceasta scrisoare doresc sa va recomand achizitionarea cartii Banii pe întelesul copiilor pentru a fi oferita drept cadou de sezon unor copii defavorizati sau copiilor care solicita ajutorul dumneavoastra.
Va multumesc.

Cu deosebita consideratie,

Ligia GEORGESCU-GOLOSOIU,
Doctor in economie
Expert

Banca Nationala a Romaniei
Directia Reglementare si Autorizare
Mobil:  0723.987.930
E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
www.ligiagolosoiu.ro


 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner