Comunicate de Presa

Un nou centru educational pentru copiii defavorizati din capitala

Salvati Copiii a deschis un nou centru educational pentru copiii defavorizati din capitala
În 2009-2010, peste 350 de copii saraci si familiile lor vor beneficia de serviciile celui mai nou centru Salvati Copiii

Bucuresti, noiembrie 2009 – Organizatia Salvati Copiii România a inaugurat cel de-al 18-lea Centru Educational din tara, initiativa realizata datorita fondurilor obtinute în cadrul editiei 2008 a Festivalului Brazilor de Craciun. Aflat în incinta scolii nr. 26 din Bucuresti, noul centru are drept principal obiectiv reintegrarea scolara si sociala a copiilor exploatati prin munca, precum si prevenirea abandonului scolar. Peste 350 de copii saraci si familiile lor vor beneficia de serviciile centrului în primul an de activitate.

Conferinta Bebe Sanatos Octombrie

Sănătatea Media Group a organizat pe data de 24 octombrie 2009, între orele 10.00-15.00, la Institutul Naţional de Statistică Bucureşti, cea de-a doua ediţie a Conferinţei „Bebe Sănătos”. Desfăşurat sub tematica – „Soluţii moderne la problemele clasice ale posturii de părinte” – evenimentul  şi-a propus să ofere participanţilor cele mai bune răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente probleme pe care le întâmpină orice părinte în societatea actuală:  alegerea celei mai bune metode de naştere, prevenirea şi tratamentul eficient al bolilor copilăriei, informarea în legătură cu drepturile legale ale mamei, dar şi ale femeii însărcinate.

“Omida mancacioasa” implineste 40 de ani

Bucureşti, 19 octombrie 2009 – Una dintre cele mai vândute cărţi pentru copii din toate timpurile şi cel mai popular titlu al editurii Cartea Copiilor, “Omida mâncăcioasă” (”The Very Hungry Caterpillar”), sărbătoreşte 40 de ani de la prima apariţie.

Campania nationala Minimax – Placerea Lecturii

Minimax, primul post de televiziune pentru copii ce difuzează programe non-violente din România, a demarat la 1 octombrie 2009 o campanie la nivel naţional menită să încurajeze lectura şi să stimuleze creativitatea în rândul copiilor.

Campania intitulată Plăcerea Lecturii este o nouă iniţiativă de anvergură a postului Minimax, ce are ca scop propagarea valorilor şi prin popularizarea lecturii, care a ajuns pe planul doi în preocupările celor mici. Pe tot parcursul campaniei copiii şi părinţii sunt aşteptaţi cu programe diverse, concursuri şi premii constând în sute de cărţi, jucării şi colecţii enciclopedice de valoare.

Campania EVERY ONE Salvati Copiii

Milioane de vieţi de copii pot fi salvate cu jumătate din suma cheltuită anual pe apă îmbuteliată.
(Bucureşti, 5 octombrie 2009) Un nou studiu de importanţă majoră realizat de Alianţa Internaţională Salvaţi Copiii arată că oamenii de pretutindeni cred că salvarea a milioane de vieţi de copii costă mai mult decât în realitate şi pun prea puţină presiune pe liderii lumii pentru a lua măsuri în acest sens.

Conferinta Bebe Sanatos

Conferinţa „Bebe Sănătos”,
cel mai important eveniment din România de unde poţi învăţa, direct de la medici şi specialişti, cele mai bune metode de creştere şi îngrijire a copilului cu vârsta cuprinsă între 0 şi 3 ani.

Centrul 2 FasTracKids din Bucuresti incepe pe data de 7 septembrie 2009

Centrul 2 FasTracKids din Bucureşti începe pe data de 7 septembrie 2009 al treilea an de activitate
Pentru a marca inceperea celui de al treilea an de activitate Centrul 2 FasTracKids oferă tuturor copiilor înscrişi în septembrie o surpriză
Vă invităm pe parcursul lunii septembrie, la lecţii demonstrative, gratuite. Cursurile se desfaşoară dimineaţă, pentru copiii înscrişi în Grădiniţa Bambi, iar după – amiaza şi în week-end pentru copiii din exteriorul grădiniţei. Programul este modular, iar înscrierea se poate face în orice moment.
Vă aşteptăm!

SUMMER CAMP FASTRACKIDS 2009 - editia a 2 a

CENTRUL 2 BUCURESTI ofera copiilor superdistractia verii
Iepurasul Spencer – gazda petrecerii la finalul fiecarei tabere

Vineri, 3 iulie, intre orele 12.00 – 12.30, Centrul 2 FasTracKids, Str. Gh. Dem Teodorescu, nr.16 bis, sector 3 – zona Piata Alba Iulia, a inaugurat Muzeul Dinozaurilor. Printre exponatele realizate de copiii care au participat la Summer Camp, au fost: “dinozaurul gigant”, „ambra” “gheare de Velociraptor”, “fosile de T-Rex”. Dupa vizitarea expozitiei copiii si parintii s-au distrat impreuna cu Iepurasul Spencer, mascota FasTracKids având parte de : proiectia momentelor importante din cadrul taberei, muzica, dans si parada palariilor – dinozaur, tombola Summer Camp, la care s-au câstigat premii tematice – jucarii dinozaur si marele premiu, urmatoarea tema gratuita.

Detaliul traditiei romanesti adus la rang de arta

Finantator
Asociaţia Culturală VBC anunţă lansarea proiectului Urme de cultură. Proiectul de faţă are ca scop promovarea patrimoniului cultural material şi imaterial românesc în Franţa şi Belgia.
Urme de cultură este realizat în parteneriat cu
-    Fundaţia pentru Meşteşuguri din Bucureşti
-    L'association "Larzac, village d'Europe" din regiunea Caylar, Franţa şi
-    Association Lorca’98 din Bruxelles, Belgia.

COPII CU PROBLEME CARDIACE

IN ATENTIA PARINTILOR CARE AU COPII CU PROBLEME CARDIACE
In acest moment exista in ISRAEL o clinica medicala ce are  o fundatie independenta ce strange fonduri internationale pentru a PLATI OPERATII DE CORD PENTRU COPII , IN ACEST MOMENT SUNT STRANSE FONDURI  ENORME PENTRU CAZURILE DIN ROMANIA..DACA STITI PARINTI DISPERATI AI CAROR COPII NECESITA INTERVENTII CHIRURGICALE PE CORD TRIMITETI-LE ACEASTA EMAIL . EL POATE SALVA VIATA UNUI COPIL !!!!!!!!!

Ziua Mondiala impotriva Exploatarii Copiilor prin Munca

12 iunie – Ziua Mondiala impotriva Exploatarii Copiilor prin Munca
Bucuresti, 11 iunie 2009 -  Cu ocazia „Zilei Mondiale impotriva Exploatarii Copiilor prin Munca”, Salvaţi Copiii anunţa derularea campaniei “Implica-te in combaterea cersetoriei”, joi, 12 iunie a.c., in colaborare cu Biroul Internaţional al Muncii – Programul Internaţional pentru Eliminarea Muncii Copiilor (ILO-IPEC), Direcţia Generala de Asistenţa Sociala a Municipiului Bucuresti (DGASMB) si Direcţia Generala de Poliţie a Municipiului Bucuresti (DGPMB).

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 61 - 75 din 108