Comunicate de Presa

Programul pentru Supravietuirea Nou-Nascutilor si Copiilor

Bucureşti, 20 Mai 2009 -  Ieri seara, cu ocazia aniversarii a 90 de ani de la infiintarea primei organizatii Salvati Copiii din lume, a fost lansat in Romania Programul pentru Supravietuirea Nou-Nascutilor si Copiilor.
Lansarea proiectului a avut loc  in prezenta Primarului General al Capitalei, domnul Sorin Oprescu, in tripla sa calitate de primar, medic si prieten al organizatiei Salvati Copiii , care a evidentiat importanta si necesitatea unui astfel de program pentru reducerea mortalitatii infantile in Romania si a doamnei Ana Maria Mihaescu, presedinta organizatiei.

Inscrieri la workshopul celor pasionati de film

10 ZILE PÂNĂ LA ÎNCHEIEREA ÎNSCRIERILOR LA LET’S GO DIGITAL! 2009
Astazi se incheie etapa înscrierilor pentru cea de-a şaptea ediţie a workshopului LET’S GO DIGITAL! Dacă ai între 14 şi 18 ani, TIFF te ajută să faci primul film din viaţa ta. În perioada 29 mai şi 7 iunie, 18 tineri din ţară, 15 nou-veniţi şi 3 foşti participanţi, sunt invitaţi la Cluj, unde, îndrumaţi de profesionişti din cinematografie, participă la prelegeri, discută scenarii, filmează, regizează, editează –  pe scurt, fac primii paşi în lumea filmului.

A saptea edicie a workshopului LETíS GO DIGITAL

10 ZILE PÂNĂ LA ÎNCHEIEREA ÎNSCRIERILOR LA LET’S GO DIGITAL! 2009

Mai sunt 10 zile până la încheierea înscrierilor pentru cea de-a şaptea ediţie a workshopului LET’S GO DIGITAL! Dacă ai între 14 şi 18 ani, TIFF te ajută să faci primul film din viaţa ta. În perioada 29 mai şi 7 iunie, 18 tineri din ţară, 15 nou-veniţi şi 3 foşti participanţi, sunt invitaţi la Cluj, unde, îndrumaţi de profesionişti din cinematografie, participă la prelegeri, discută scenarii, filmează, regizează, editează –  pe scurt, fac primii paşi în lumea filmului.

Conferinta Bebe Sanatos

SănătateaTV.ro, prima televiziune online dedicată sănătății, organizează un eveniment de informare medicală dedicat mamelor și viitoarelor mame.

O scoala pentru parinti in sectorul 6

ImageIncepand din acest an, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 a demarat un nou proiect dedicat parintilor care intampina dificultati in relationarea cu proprii copii.

Sub numele de « Scoala parintilor », cursurile se adreseaza in principal parintilor ai caror copii fac primii pasi spre adolescenta. Intalnirile sunt programate saptamanal si trateaza subiecte precum comunicarea cu copilul, problematica trecerii la adolescenta, sprijinirea copiilor in alegerea optiunilor scolare si profesionale.

Coordonat de psihologi si asistenti sociali cu experienta, Proiectul « Scoala parintilor » se inscrie in strategia  Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 de prevenire a situatiilor de risc care ameninta copilul si familia sa de origine.

Educatia timpurie se face si prin teatru

Teatrul Ion Creanga, membru al retelei europene Small Size, impreuna cu Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala Step by Step organizeaza in perioada 6-7 aprilie  o conferinta nationala privind stadiul si perspectivele educatiei timpurii din Romania si Europa.

Cu parintii la scoala, cadoul de sarbatori pentru parintii de la Salvati Copiii

Anul acesta, Moş Craciun şi-a propus să aducă daruri şi pentru părinţi, nu doar pentru copii, şi a poposit în librăriile Diverta din întreaga ţară, unde a scos din tolbă ghidul pentru părinţi intitulat sugestiv “Cu părinţii la şcoală”.

COSMOTE Romania doneaza copiilor defavorizati

COSMOTE România donează copiilor defavorizaţi parte din veniturile obţinute din SMS-urile trimise în noaptea de Anul Nou
Bucureşti, 17 decembrie 2008

Festivalul Brazilor de Craciun 2008

Festivalul Brazilor de Craciun 2008 a daruit 340.000 de euro copiilor si programelor Salvati Copiii
Bucuresti, 5 decembrie 2008 – Ca in fiecare an, Festivalul Brazilor de Craciun 2008 a reusit sa stranga fonduri importante pentru un viitor mai bun al copiilor defavorizati din Romania.

Piciulici lanseaza un concurs pentru copiii cuminti!

“Trimite-i o scrisoare lui Mos Craciun” este un concurs adresat tuturor copiilor care asteapta cu nerabdare sa ii spuna Mosului dorintele.

Pentru a se putea numara printre participanti, copiii vor compune o scrisoare adresata lui Mos Craciun care sa contina o poezie originala, o povestire, o relatare etc., in functie de inspiratia si talentul fiecarui participant. Scrisorile vor fi apoi publicate pe situl organizatorului, unde toti vizitatorii le pot vota. Castigatorii vor fi desemnati in functie de voturile acumulate si decizia unui juriu.

Cele mai frumoase scrisori vor fi premiate cu jucariile pe care cei mici si le doresc de pe  www.piciulici.ro. Concursul se va desfasura in perioada 24 noiembrie-15 decembrie 2008, iar premierea va avea loc in data de 17 decembrie 2008.
Pentru mai multe detalii, vizitati www.piciulici.ro.

Piciulici.ro este un magazin online de jucarii pentru copiii de toate varstele. In calitate de companie importatoare si distribuitoare de jucarii, Piciulici.ro este ghidata de un set de valori definitorii, dintre care amintim: grija pentru cei mici, gradul inalt de siguranta si calitate a jucariilor oferite si diversitatea ofertei.

Minilibri - targul de carte pentru copii

ImageComunicat de presa
Minilibri – Spectacolul cartii pentru copii

Bucuresti, 10 noiembrie 2008

In perioada 4-7 decembrie 2008, la Teatrul Ion Creanga din Bucuresti va avea loc o noua editie a Targului de carte pentru copii, Minilibri. Spectacolul cartii pentru copii va fi deschis publicului zilnic, intre orele 10:00 si 18:00, iar intrarea va fi libera.
Ca si in anul precedent, targul de carte pentru copii este organizat de Centrul Step by Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala, fiind gazduit de Teatrul Ion Creanga, care este si coorganizator.

<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 76 - 90 din 108