Comunicate de Presa


Despre copii - prelegeri


                     Str. Visinilor, nr 17, sala Pietrei (langa Hala Traian, in spatele bisericii)                             
                                   17 noiembrie 2007, ora 9,30
            Copilul de la 7 la 14 ani si educaţia sanatoasa - Lector Ileana Vasilescu
 
Conferinta Scoala Parintilor


CICLU DE CONFERINTE PENTRU PARINTI ACTUALI sI VIITORI PRIVIND
EDUCAŢIA SANATOASA sI CONSTIENTIZAREA RESPONSABILITATILOR PARINTESTI
Lector Ileana Vasilescu  
 
FasTracKids – locul unde invatarea e distractiva


ImageCentrul pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala organizeaza din septembrie 2007 la Gradinita Bambi (str. Ghe. Dem Teodorescu 16 Bis) cursuri FasTracKids.
 
Gradinita in Bucuresti


ImageGradinita BAMBI este o gradinita particulara infiintata de ASOCIATIA  CENTRUL  STEP  BY  STEP PENTRU  EDUCATIE  SI  DEZVOLTARE  PROFESIONALA  , asociatie  non - guvernamentala care promoveaza principiile democratice in educatia si protectia copilului .
 
Cultura si civilizatie romana in scolile spaniole


ImageMinistrul Cristian Adomnitei se intalneste, astazi 16 Iulie, la Madrid, cu ministrul Educatiei si stiintei din Spania, doamna Mercedes Cabrera Calvo-Sotelo. Obiectivul intrevederii il reprezinta semnarea de catre cei doi demnitari a protocolului prin care se accepta introducerea cursurilor de limba, cultura si civilizatie romana pentru copiii romani incadrati in unitatile de invatamant spaniole.
 
Cursurile FasTracKids din Septembrie la Gradinita Bambi


Centrul Step by Step pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională va organiza cursuri FasTracKids, programul educaţional pentru copii numărul 1 în lume, potrivit revistei americane Entrepreneur Magazine.
 
Fascinatia Dansului editia a 5 a


„Fascinatia dansului” – editia a V-a
spectacol anual al Studioului de balet „Giuliana”
„… dansul este un stil de viata.”
Te sensibilizeaza, iti ofera mai multa gratie si te apropie mai frumos de ceilalti. De asemenea, poate izvorî dintr-un talent înnascut, dar poate fi si rod al exercitiului îndelung si al pasiunii. Oricum s-ar manifesta, dragostea pentru dans  - fie ca esti pe scena sau simplu spectator – te poate coplesi în aceeasi masura.
 
Clubul Micului Ilustrator


Sarbatoarea copiilor continua...
Teatru si desene pentru cei mici - Clubul Micului Ilustrator

Step by Step continua Clubul micului ilustrator la Teatrul Ion Creanga. Clubul continua la Teatrul Ion Creanga si in lunile iunie, iulie.
 
Se lanseaza 'Happy Feet' pe DVD


ImageSâmbată, 5 mai, ora 12.00, în DIVERTA PLAZA ROMANIA, Pro Video lansează pe DVD unul dintre cele mai apreciate filme de animaţie ale anului 2006, Happy Feet (Mumble – Cel Mai Tare Dansartor) În cadrul evenimentului de lansare va avea loc un concurs de desen pentru copii. Indiferent de personajul ales, toţi copiii vor fi premiaţi cu dulciuri şi postere Happy Feet. Concursul de desen îl va avea ca moderator pe pictorul Adriana Cont Jr.
 
Miscarea EDUGATE- Garantia Excelentei in Educatie


Image Invatamantul romanesc are o urgenta nevoie de revitalizare. A suferit enorm din cauza dezinteresului, subfinantarii, intruziunii politicului in administrarea invatamantului, limitarii optiunilor de dezvoltare, supracentralizarii, lipsei de respect fata de excelenta in educatie, din cauza lipsei unei formari continue de calitate care sa mareasca competenta profesionala si responsabilitatea fata de actul didactic si din alte multe cauze.
 
Au inceput inscrierile la Olimpiadele Comunicarii


ImagePana pe 16 aprilie au loc inscrierile la cea de-a saptea editie a Olimpiadelor Comunicarii, serie anuala de competitii practice adresate tinerilor care isi doresc o cariera in industria de comunicare, organizate de Asociatia Ethos.
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 91 - 105 din 108
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner