Comunicate de Presa


Scoli Europene pentru o planeta vie


5 scoli din Romania participa la competitia internationala „Scoli Europene pentru o planeta vie”, organizata de WWF si Fundatia ERSTE
Saptamana trecuta 5 echipe de elevi si profesori din Romania au luat parte, în Austria, la evenimentul de lansare a celei de-a treia etape a proiectului international „scoli europene pentru o planeta vie”, realizat de WWF,  în parteneriat cu Fundatia ERSTE.
 
Parent INFO, Targul parintilor


In perioada 5-7 noiembrie se organizeaza la Sala Dalles din Bucuresti PARENT INFO - Targul parintilor responsabili. Evenimentul se adreseaza viitorilor si actualilor parinti interesati de sanatatea si educatia copilului lor si doreste sa fie vazut ca o campanie de informare si educare in randul parintilor.

Pe parcursul a trei zile, parintii vor avea ocazia sa se intalnesca cu prietenii familiei: pediatri, psihologi, nutritionisti, logopezi, dar si alte categorii de specialisti care pot influenta buna cresterea si educarea copiilor. Reprezentanti ai editurilor de profil, cluburilor si centrelor de limbi straine, scolilor si gradinitelor vor expune parintilor metode moderne de educatie.

 
Targ de covoare Bucuresti


Devenit deja o traditie pe piata bucuresteana TARGUL DE COVOARE va imbie anul acesta cu miiiiiiiii de covoare,  moderne…, traditionale...., clasice...., covoare pentru fiecare !!!....

 
Gala Premiilor in Educatie 2010


ImageIn data de 27 octombrie, incepand cu ora 19, la Palatul Parlamentului, se va desfasura cea de-a doua editie a Galei Premiilor in Educatie. In cadrul evenimentului, Fundatia Dinu Patriciu va acorda premii in valoare de 250.000 de euro celor mai buni elevi, profesori, invatatori, educatori, bibliotecari, cercetatori, scoli, licee, facultati si ONG-uri, care au avut, in anul scolar/universitar 2009-2010 un impact pozitiv deosebit asupra sistemului educational romanesc.

 
Riscuri legate de utilizarea internetului


Comunicat de presa din partea LSE- London School of Economics and Political Science
21 octombrie 2010
Unul din opt copii inca mai au experiente online care ii supara, dupa cum arata un nou studiu la nivel european

 
Copiii stau 5h pe zi pe Internet


Majoritatea copiilor prezenţi la dezbaterea “Libertate şi responsabilitate pe Internet”, organizată de Salvaţi Copiii România în parteneriat cu Kaspersky Lab, deţin calculatoare personale acasă şi petrec în medie patru-cinci ore în mediul online. În acelaşi timp, părinţii lor consideră că cei mici îşi petrec prea mult timp la calculator şi că activităţile lor extracurriculare ar trebui să includă o diversitate mai mare de pasiuni: cititul, plimbările, sportul.
 
Prima editie a GastroFest


Prima ediţie a simpozionului GastroFest are loc în perioada 14-16 octombrie 2010, la Hotelul New Montana din Sinaia. Evenimentul organizat de Worwag Pharma se bucură şi de sprijinul Societăţii Române de Gastroenterologie şi Hepatologie.

 
Campania de vaccinare antigripala


Campania de vaccinare gratuită a Ministerului Sănătăţii împotriva gripei de sezon va începe la sfârşitul acestei luni
    * Campania vizează reducerea la maximum a îmbolnăvirilor prin gripa de sezon
 În 2010, Ministerul Sănătăţii are în plan utilizarea unui număr de 1.300.000 de doze de vaccin gripal pentru imunizarea cu prioritate a persoanelor cu risc ridicat de îmbolnăvire.

 
Invitatia la sport in aer liber


Asociatia EMOVERE si Ro Club Maraton invita parintii si copiii “Campioni ai sanatatii” la o noua editie a “Crosurilor pentru copii si parinti”, sambata 9 octombrie 2010, ora 10.00, in parcul Al. Ioan Cuza (fost I.O.R.).

 
Comunitatea Orizonturi Deschise


Tinerii romani cu studii in strainatate au de astazi un loc de intalnire virtual
5 octombrie 2010

Fundatia Dinu Patriciu lanseaza astazi platforma online adresata comunitatii bursierilor Orizonturi Deschise. Noua sectiune urmareste relationarea si conectarea bursierilor care urmeaza sau au finalizat cursuri de master sau doctorat in cadrul celor mai prestigioase universitati din lume.


 
Bebeloo - colectiile de toamna iarna


Culori tari și imprimeuri îndrăznețe – noile colecții Bebeloo
Bucureşti, 5 octombrie 2010
Odată cu venirea toamnei și începerea școlii, copilul tău cu talent și personalitate știe că e timpul pentru hăinuțe noi! Hăinuțe care să îl facă remarcat și care să fure privirile oricui. Colecțiile includ paltonașe, rochiţe, fustiţe, pelerine şi cizmuliţe de ploaie, pantaloni şi pulovere, o multitudine de hăinuțe vesele și atrăgătoare! Cu fiecare an, Bebeloo se adresează unui segment tot mai larg de vârste, iar acum poți găsi hăinuțe dedicate copiilor cu vârste între 0-14 ani.

 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 31 - 45 din 108
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner