Comunicate de Presa


Atelier de scriere creativa pentru copii


Va invitam sambata, 25 septembrie, la un atelier neconventional de scriere creativa pentru copii. Vom incerca sa trezim interesul celor mici pentru carti si capacitatea fiecaruia de a crea lumi si personaje.
 
Perspective asupra sanatatii copilului


Compania Secom are placerea de a va anunta conferinta de presa organizata  in data de 27 septembrie 2010 . Tema  “Perspective actuale asupra sanatatii copilului”, prezinta informatii de interes pentru publicul larg. Conferinta de presa, anterioara actiunii pe care o vom desfasura cu medicii din Romania, va fi sustinuta de o echipa de medici din SUA.


Taguri:  Perspective actuale asupra sanatatii copilului roduse naturale destinate copiilor suplimente alimentare
 
FII PARINTELE MEU PENTRU O ZI!


Oameni simpli, ca mine si ca tine, incearca sa aduca o bucurie in vietile a 600 de copii macar pentru o zi. Gesturi mici, dar care pentru cei care nu au acces la lucruri elementare inseamna enorm.
De la aceasta idee a prins viata campania umanitara Fii parintele meu pentru o zi!, dedicata copiilor care se afla in centre de zi si de plasament de pe langa Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din sectorul 4 si Centrul de zi privat Mia's Children, care se sustine din fonduri proprii.
 
Au inceput inscrierile la Scoala de Vara FORCE 2010!


Esti gata sa pornesti pe drumul catre un infinit de oportunitati?
 FORCE  este o Scoala de Vara  organizata de ASER, ce se afla la a doua editie si reuneste in fiecare an 20 de elevi de liceu din toate colturile tarii. Proiectul s-a bucurat anul trecut de un real succes, asa ca si anul acesta va intampinam cu un  program interactiv de dezvoltare personala, profesionala si recreativa pe masura asteptarilor, dar si cu multe surprize!

 
Din 378 de copii si tineri din comunitati sarace, aproape unul din sase sufera de tuberculoza


Salvaţi Copiii:  Din 378 de copii şi tineri din comunităţi sărace, aproape unul din şase suferă de tuberculoză
Bucureşti, 24 martie 2010 – Cu ocazia Zilei Mondiale împotriva Tuberculozei, Salvaţi Copiii România lansează rezultatele cercetării "Cunoştinţele, atitudinile şi practicile copiilor şi tinerilor străzii privind tuberculoza - Evaluare finală".
 
Salvati Copiii considera ca alocatia de stat e un drept universal al tuturor copiilor


Bucuresti, 23 februarie 2009 – Organizaţia Salvaţi Copiii România considera ca proiectul de lege anunţat de Ministrul Muncii, Familie si Protecţiei Sociale pentru acordarea diferenţiata a alocaţiei de stat pentru copii, pe criteriul situaţiei materiale a parinţilor, încalca flagrant documentele legislative fundamentale privind protecţia drepturilor copilului.
 
Haiti - bilant la 2 saptamani Salvati Copiii


La două săptămâni de la cutremur, echipele Salvaţi Copiii Internaţional continuă operaţiunile de prim ajutor în Haiti Port-au-Prince, HAITI (Jan. 27, 2010) — La două săptămâni de la cutremurul devastator din Haiti, organizaţia internaţională Salvaţi Copiii a ajutat peste 105,000 de copii şi adulţi cu apă, hrană, medicamente şi alte materiale de primă necesitate. În plus, organizaţia derulează operaţiuni pentru protecţia copiilor prin crearea de spaţii sigure pentru copii, identificarea copiilor rămaşi singuri şi reunificarea familiilor.
 
 
Clinicile mobile Salvati Copiii International acorda asistenta medicala


Clinicile mobile Salvaţi Copiii Internaţional  acordă asistenţă medicală pentru 85,000 de haitieni
Port-au-Prince, HAITI (Jan. 25, 2010) — Echipele Salvaţi Copiii Internaţional aflate în Haiti raportează că, la aproape două săptămâni de la cutremurul care a zguduit Port-au-Prince, nevoile medicale au devenit acute în taberele temporare unde se adăpostesc familiile, în special în ceea ce priveşte copiii. Mulţi dintre răniţi nu au primit încă asistenţă medicală din partea spitalelor lipsite de personal iar condiţiile precare din tabere riscă să genereze epidemii.
 
Cutremurul din Haiti


Raport Salvati Copiii

1.Situaţia generală
• La data de 24 ianuarie, estimările guvernului indică 112,250 morţi şi 194,000 răniţi.
• Peste 235,000 persoane au părăsit Port-au-Prince cu mijloacele de transport gratuite puse la dispoziţie de guvern. Cel mai mare influx, de aproximativ 62,000 persoane, se înregistrează în zona Artibonite.
• Numărul persoanelor care locuiesc în adăposturi temporare este estimat la aproximativ 800,000.
• Traficul congestionat reprezintă o problemă majoră în Port-au-Prince, în special în zona aeroportului.

 
In 2015, 56 de milioane de copii nu vor merge la scoala


Bucureşti, 21 ianuarie 2009 - În cadrul Campaniei Globale pentru Educaţie, a fost lansat Raportul Global de Monitorizare a Obiectivelor Educaţiei pentru Toţi 2010, cu titlul „Reaching the marginalized”. Raportul analizează motivele pentru care atât de mulţi copii continuă să nu aibă acces la educaţie şi modul în care inegalităţile sociale – precum sărăcia, apartenenţa etnică, conflictele armate, poziţionarea geografică, limba vorbită şi sexul – joacă un rol esenţial, deseori în dezavantajul copiilor. Raportul concluzionează că prioritatea în politicile guvernamentale trebuie acordată combaterii excluziunii sociale.
 
Concurs pentru copii si tineri la lansarea blogului Sigur.info


Pe data de 11 ianuarie 2010 Salvaţi Copiii România, coordonator naţional al Sigur.info, lansează blogul programului şi un nou concurs adresat copiilor şi tinerilor cu vârste între 10 şi 21 ani – “Navighează în siguranţă pe pe blogul Sigur.info

Începând cu luna ianuarie 2010, Sigur.info, programul naţional care promovează utilizarea Internetului şi a noilor tehnologii on-line de către copii în condiţii de mai mare siguranţă, dezvoltă un nou proiect: blogul Sigur.info. Acesta vine ca o completare a portalului şi a forumului Sigur.info, oferind posibilitatea copiilor şi adolescenţilor să creeze propriul conţinut on-line, prin care să-şi exprime părerile şi viziunea referitor la diferite aspecte ale vieţii virtuale propuse ca teme de discuţie de către echipa Sigur.info .
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 46 - 60 din 108
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
© 2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner