A saptea edicie a workshopului LETíS GO DIGITAL Imprimare E-mail


10 ZILE PÂNĂ LA ÎNCHEIEREA ÎNSCRIERILOR LA LET’S GO DIGITAL! 2009

Mai sunt 10 zile până la încheierea înscrierilor pentru cea de-a şaptea ediţie a workshopului LET’S GO DIGITAL! Dacă ai între 14 şi 18 ani, TIFF te ajută să faci primul film din viaţa ta. În perioada 29 mai şi 7 iunie, 18 tineri din ţară, 15 nou-veniţi şi 3 foşti participanţi, sunt invitaţi la Cluj, unde, îndrumaţi de profesionişti din cinematografie, participă la prelegeri, discută scenarii, filmează, regizează, editează –  pe scurt, fac primii paşi în lumea filmului.

Termenul limită pentru înscrieri este 15 mai 2009.
Cei aflati la prima participare vor trimite:
 - o scrisoare de motivaţie de maxim o pagină, în care să specifice motivele pentru care vor să participe la LGD
- o idee de spot video de promovare a workshopului LET’S GO DIGITAL!
- un cv cu o fotografie ataşată
- orice tip de material audio vizual pe care l-au realizat în orice fel de condiţii (video, audio, fotografie, site, desene, etc.)* care sa le demonstreze creativitatea.


Ca şi în cadrul ediţiei precedente, se va organiza o selecţie separată pentru 3 dintre participanţii fostelor ediţii Let’s Go Digital! Aceştia vor fi generaţia mai mare LGD, vor intermedia discuţiile participanţi – traineri şi îi vor asista pe începători în orice problemă legată de activitatea lor acolo.


Participanţii din ediţiile trecute vor trimite:
- un cv cu o fotografie ataşată
- un film de scurt metraj realizat de ei de la terminarea workshopului şi până în prezent – orice subiect, orice format, orice gen cinematografic*


 Materialele pentru preselectie se vor trimite pe mail la adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina. sau prin posta la adresa Strada Popa Soare nr. 52, sector 2, Bucuresti

*in cazul fisierelor video, am prefera ca formatul sa fie in format DVD sau fisiere de tip .avi sau mpg. Se pot trimite si linkuri spre site-uri unde sunt postate materialele mentionate.
Fiind un proiect realizat în colaborare cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării, cei selectaţi vor participa la workshop doar cu acordul instituţiilor de învăţământ la care sunt înscrişi.

Proiect realizat cu ajutorul Centrului Naţional al Cinematografiei şi al UPC, şi susţinut media de Cinefan.ro.


Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
© 2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner