Adoptii virtuale de animale Imprimare E-mail

Digital Zoo lanseaza primul serviciu de adoptii virtuale de animale din Romania
Vizitatorii site-ului pot deveni parintii adoptivi ai celebrelor animale VIP de la Zoo Bucuresti.
UPC Romania, Animal Planet si Gradina Zoologica Bucuresti lanseaza primul serviciu de adoptii virtuale de animale din Romania, prin platforma educationala Digital Zoo. Accesand sectiunea special creata pe digitalzoo.kappa.ro, orice vizitator poate deveni parintele virtual al unuia dintre cele 8 animale VIP din Baneasa.

Leii Ella si Marc, cuplul de ursi Gina si Vasilica, tigrul Luna, pelicanul Gogu si faimosii Julio si Isabela sunt indragitele animale care pot fi vizitate on-line, in direct, zi de zi pe website-ul primei gradini zoologice virtuale din Romania.

Dupa de au fost urmarite de aproximativ 25.000 de vizitatori unici in numai 4 luni de la relansarea proiectului Digital Zoo, acum fiecare dintre personajele VIP de la Zoo Bucuresti pot fi adoptate de la distanta de orice iubitor de animale. Pentru a deveni parinte virtual, vizitatorul site-ului digitalzoo.kappa.ro trebuie sa completeze cateva date personale intr-un formular online, in sectiunea de adoptii. Vor primi automat pe mail o diploma virtuala de parinte adoptiv, precum si informari periodice personalizate cu cele mai noi intamplari, nazdravanii si curiozitati din viata animalelor de la Zoo Baneasa.

Odata deveniti parinti adoptivi, acestia isi pot urmari prietenul necuvantator preferat atat online, cat si in timp real, la Gradina Zoologica din Baneasa, iar pe viitor vor avea sansa de a se implica mai activ in viata animalelor, prin diverse actiuni pregatite special pentru ei de Zoo Bucuresti, UPC Romania si Animal Planet.

“Revenim cu o noua provocare inedita pentru iubitorii de animale de orice varsta, oferindu-le sansa de a se implica activ in proiectul nostru educational. Noi, cei de la UPC, stim cat de important este pentru cei mici sa descopere si sa invete si, mai mult decat atat, stim cat de important este pentru parinti sa gaseasca moduri sigure de utilizare a informatiilor din fascinanta lume digitala. Platforma educationala Digital Zoo a venit in intampinarea acestor nevoi, iar acum ii va apropia si mai mult pe copii de prietenii indragiti, pe care ii pot adopta de la distanta,” a declarat Dragos Militaru, Director Comercial UPC Romania.

Proiectul Digital Zoo continua seria de premiere in Romania, dupa relansarea sa din aceasta vara, cand a adus in prim plan primul cuplu de tamarini din tara si primul concurs on-line de scenarii adresat copiilor. Rezultatul concursului este „Iubire de leoaica”, un film realizat dupa scenariul trimis de Miruna Florentina Ionita, care poate fi urmarit in continuare pe site la categoria „Filme”.

Informatii suplimentare despre UPC

UPC Romania este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra. Retelele UPC Romania deservesc, in acest moment, peste 1.156.000 de clienti in 200 de orase. Potrivit viziunii companiei, aceasta lume fascinanta in care traim, dar deseori complexa, trebuie sa fie accesibila tuturor. Cei 10.000 de angajati UPC din Europa dau viata viziunii companiei prin simplitatea si caldura umana care se regasesc in fiecare din actiunile lor. UPC Romania  este afiliata la Liberty Global, Inc. (www.upc.ro)
Liberty Global, Inc. este liderul industriei mondiale de comunicatii prin cablu oferind servicii avansate de video, voce si internet in banda larga, pentru a-si conecta clientii la lumea informatiei, a comunicarii si a divertismentului. La data de 30 septembrie 2010, LGI ofera servicii de inalta calitate, catre aproximativ 18 milioane de clienti din 14 tari in principal in Europa, Chile si Australia. Liberty Global, Inc. detine actiuni in companii de distributie de programe si continut media, cum este Chellomedia in Europa. (www.lgi.com)

Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati:

Ariana Badin – PR & Communication Manager, UPC Romania
T:  + 40 31 101 8100
M: + 40 752 095 080

Taguri:  Adoptii virtuale de animale animale Gradina zoologica Bucuresti Digital Zoo parinte virtual