Al doilea numar al revistei SCOALA DE BASM Imprimare E-mail


Al doilea număr al revistei ȘCOALA DE BASM
îi pregătește pe cei mici pentru sărbători distractive și educative!
 
coperta_1_finala_sdb_nr_2-01.jpg
A apărut al doilea număr al publicației pentru copii ȘCOALA DE BASM - revista isteților de 6-12 ani din toată țara. Din cuprins fac parte zâmbete pe săturate, benzi desenate, jocuri și descoperiri din cele mai variate domenii, surprinse în atmosfera sărbătorilor de iarnă. În plus, toți copiii primesc în dar, împreună cu revista, celebra căciuliță a lui Moș Crăciun.  
ȘCOALA DE BASM s-a lansat luna trecută și se bucură deja de aprecierea cadrelor didactice, a părinților, a copiilor și a vedetelor din România. „ŞCOALA DE BASM este una dintre puţinele reviste pentru copii de pe piaţă care chiar îmi place cap-coadă. Are 52  de pagini doldora de conţinut original, documentat și muncit!" declară Laura Frunză, mămică și blogger. Puteți citi toate impresiile strânse până acum urmărind link-ul: http://www.scoaladebasm.ro/IMPRESII.php
În ediția de decembrie, informațiile despre sărbătorile de iarnă se îmbină cu jocuri distractive cu Moș Crăciun, oameni de zăpadă, fulgi de nea și tradiții din toate colțurile lumii. Printre surprizele care îi așteaptă pe cititori se numără și interviul cu membrii îndrăgitei trupe Lala Band, dar și două rubrici noi: rubrica de poezie și pagina copiiilor talentați.
Totodată, juniorilor cu spirit competitiv li se oferă șansa de a își activa creativitatea prin concursurile presărate în toată revista, cu premii educative și distractive: un telescop, o sanie, un binoclu cu busolă, Lego, puzzle, cărți și filme etc. Toți participanții la concursurile din această ediție au șansa de a câștiga premiul cel mare: o tabletă Samsung Galaxy.


Cei care doresc să intre în posesia revistei ȘCOALA DE BASM pot da un telefon la numărul 0756.120.300 sau un e-mail pe adresa: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Prețul unui exemplar este de 10 lei și include căciulița roșie a lui Moș Crăciun.
Haideți în vizită pe www.scoaladebasm.ro pentru mai multe informații și urmăriți noutățile pe pagina de Facebook/ScoaladeBasm!
Taguri:  COMUNICATE DE PRESA Al doilea numar al revistei SCOALA DE BASM
Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy


 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner