Campania "Exista un drum catre o viata normala" Imprimare E-mail


ImagePosta Romana a lansat anul trecut, sub sloganul “Exista un drum catre o viata normala”, o campanie de colectare de fonduri pentru copiii diagnosticati cu Sindrom Down. In aproape 3.000 de subunitati postale din intreaga tara au fost puse in vanzare bratari de silicon, inscriptionate cu sloganul campaniei, prezenta acestora in reteaua postala fiind semnalata prin intermediul afiselor.

"Pretul unei bratari este de 5 RON, iar banii colectati, in jur de 180.000 de RON, vor fi donati Asociatiei Caritas Bucuresti, membru fondator al Federatiei “Reteaua Organizatiilor Sindrom Down din Romania” (FAROSDR), pentru construirea in Bucuresti a unui Complex Social de Servicii pentru Persoanele cu Dizabilitati. Complexul va cuprinde centre de recuperare, de cresterea a gradului de autonomie, de pregatire si de integrare profesionala a persoanelor cu Sindrom Down, dar si asistenta sociala, informare si consiliere psihologica si juridica pentru familiile acestora, indiferent de localitatea de domiciliu. Pana in prezent, Asociatia Caritas Bucuresti a reusit sa stranga suma de 300.000 de euro, costurile finale pentru darea in folosinta a complexului fiind de 670.000 de euro."

    Campania isi propune sa mareasca sansele de integrare ale copiilor cu Sindrom Down, sa informeze si sa sensibilizeze opinia publica fata de problema lor.
Scopul final este acela de a creste gradul de acceptare sociala si de a reduce riscul de izolare si de abandon fata de aceasta categorie de persoane cu handicap.
 Comentarii ()add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner