Campania VREAU SA IL AJUT PE IEPURAS Imprimare E-mail

Campania VREAU SA-L AJUT PE IEPURAS a demarat cu dreptul.

Copiii, prieteni cu Gasca Zurli, au fost la spectacolul Tiribam Tiribum si i-au adus Iepurasului o jucarie pe care acesta sa o dea mai departe , copiilor sarmani. Campania continua , si, de data aceasta, avem nevoie de ajutorul  adultilor . 200 de copilasi din Homorod si Centrul de zi Sfantul Vasile din Bucuresti, isi doresc de Paste ,jucarii si haine noi. Oamenii mari si buni care doresc sa ne dea o mana de ajutor sunt invitati sa scrie pe adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina. sau sunati-ne la 021.327.41.60 si noi vom trimite coordonatele unui copil(varsta, sex) pentru care puteti pregati un cadou ca si cand ar fi pregatit de IEPURAS.
In wk-endul 9/10 aprilie adunam aceste daruri in SUN PLAZZA si echipa Zurli va avea grija sa le duca aceste cadouri copiilor ,  in saptamana de dinaintea Pastelui , ca ei sa fie toti imbracati cu hainute noi de sarbatori.
Partenerii nostri in aceasta campanie sunt: Superbebe, NationalFM, Sapteseri, CartileTango.ro , RevistaTango .ro , site-urile mamasitata.ro, gradinitebucuresti.ro, prichindelulmeu.ro
aici gasiti fotografii de la primul eveniment din cadrul campaniei VREAU SA-L AJUT PE IEPURAS:

Mirela Retegan
Compania de Evenimente ZURLI