Centrul 2 FasTracKids din Bucuresti incepe pe data de 7 septembrie 2009 Imprimare E-mail


Centrul 2 FasTracKids din Bucureşti începe pe data de 7 septembrie 2009 al treilea an de activitate
Pentru a marca inceperea celui de al treilea an de activitate Centrul 2 FasTracKids oferă tuturor copiilor înscrişi în septembrie o surpriză
Vă invităm pe parcursul lunii septembrie, la lecţii demonstrative, gratuite. Cursurile se desfaşoară dimineaţă, pentru copiii înscrişi în Grădiniţa Bambi, iar după – amiaza şi în week-end pentru copiii din exteriorul grădiniţei. Programul este modular, iar înscrierea se poate face în orice moment.
Vă aşteptăm!
FasTracKids este un adevarat training pentru copii, care le va dezvolta aptitudinile de comunicare şi vorbire, gandirea creativă, spiritul de echipă, leadership-ul, rezolvarea de probleme şi o permanentă dragoste pentru învaţare.
Participand la FasTracKids, cei mici invaţă prin activităţi amuzante despre “Biologie”, “Ştiinţele naturii”, “Astronomie”, “Arta şi teatru” sau cum sa stabileasca “Scopuri şi obiective în viaţă”, realizand proiecte de management încă de la această varstă. În decursul a 96 de săptămani de program, copiii parcurg cele 12 module tematice FasTracKids, în cadrul sesiunilor săptamanale de o oră sau două ore, în funcţie de varsta copilului. Programa e susţinută de activităţi creative şi practice, experimente şi jocuri de rol. Prin intermediul tehnicilor şi metodelor folosite, copiii capată încredere în ei înşişi, învaţă să facă transferul cunoştinţelor teoretice în practică şi se pregătesc pentru şcoală şi viaţă. Sălile de curs sunt echipate cu staţii de învăţare interactive.
Lecţiile Fastrackids se adaptează în funcţie de vârsta copilului:
•    FasTrack Tots – pentru copii de la 2,5 la 3,5 ani
•    FasTracKids Core – pentru copii de la 3 la 8 ani

FasTracKids Centrul 2 Bucureşti:
Str. Gh.Dem Teodorescu, Nr.16 bis, sector 3, Bucureşti
Tel: 031 710 29 27 sau 0750 550 550
e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
web: www.stepbystep.ro , www.ftk.ro

FasTracKids este un program de educaţie conceput în Statele Unite ale Americii de psihologi şi educatori de talie mondială şi îşi propune să fructifice la maximum oportunităţile de cunoaştere deschise copiilor în perioada cuprinsă între 3 şi 8 ani, când se formează 80% din conexiunile interneuronale ale creierului uman.
Prin metode de predare inovative, programul FasTracKids abordează douăsprezece teme de studiu: comunicare, tehnologie, creativitate, scopuri şi obiective în viaţă, literatură, artă şi teatru, biologie, matematică, ştiinţele naturii, astronomie, ştiinţele pământului şi economie, fiind structurat în sesiuni de câte 2 ore, 1 dată pe săptămână, timp de 2 ani. Fiecărei teme îi sunt alocate opt lecţii. Numărul maxim de copii într-o grupă este de 16, astfel încât un profesor să nu aibă în grijă mai mult de opt copii.
În lectiile FasTracKids, copiii îşi îmbogăţesc cunoştinţele prin experimente, prezentări filmate la fiecare sesiune de curs, discuţii, jocuri de rol, activităţi practice şi jocuri atractive. Sălile de curs sunt dotate cu Fastrackids Learning Station® - un sistem inovativ format din ecran interactiv (touch screen), videoproiector, computer şi camere de filmat, similar cu cel folosit în prestigioasele universităţi Harvard, Oxford sau MIT.

 Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner