Clubul Micului Ilustrator Imprimare E-mail


Sarbatoarea copiilor continua...
Teatru si desene pentru cei mici - Clubul Micului Ilustrator

Step by Step continua Clubul micului ilustrator la Teatrul Ion Creanga. Clubul continua la Teatrul Ion Creanga si in lunile iunie, iulie.
Copiii au astfel ocazia in fiecare weekend când se duc la teatru sa si deseneze. „Clubul micului ilustrator” este un spatiu special amenajat unde copiii deseneaza sub indrumarea unui specialist al Centrului Step by Step – inainte de inceperea spectacolului, in pauza sau dupa piesa de teatru. Cele mai frumoase desene sunt expuse in incinta teatrului si vor fi incluse in “Calendarul TIDE pentru Super-mame”.

In fiecare weekend din iunie si iulie la Teatrul Ion Creanga copiii vor fi asteptati cu surprize, cadouri, foi de desen, culori si spectacole frumoase.

„Clubul micului ilustrator” se desfasoara inca din luna martie si ne bucuram sa constatam ca sunt copii care vin special la Teatrul Ion Creanga pentru a desena; suntem incântati ca actiunile noastre ii apropie cu bucurie pe copii de teatru.

Persoane de contact:
Laura Ivancioiu, Consultant Relatii Publice, Deci Se Poate: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina. , tel  0724 232 242
Florentina Costea, Asistent Relatii Externe, Procter&Gamble: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina. , tel 3011114

# # #

Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala  (CEDP) Step by Step  este o organizatie neguvernamentala care sprijina inovatia si creativitatea in domeniul educatiei copilului, valorizarea ansamblului copil-copilarie si respectarea diversitatii umane. Astfel, copiii sunt incurajati sa faca alegeri, sa isi asume responsabilitatea pentru deciziile lor, sa isi exprime ideile in mod creativ si sa se ajute reciproc.


Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner