Conferinta Bebe Sanatos Imprimare E-mail

Conferinţa „Bebe Sănătos”,
cel mai important eveniment din România de unde poţi învăţa, direct de la medici şi specialişti, cele mai bune metode de creştere şi îngrijire a copilului cu vârsta cuprinsă între 0 şi 3 ani.
Sănătatea Media Group organizează pe data de 24 octombrie 2009, la Bucureşti, începând cu ora 10.00, cea de-a doua ediţie a Conferinţei „Bebe Sănătos”. „Bebe Sănătos” este un eveniment interactiv, locul de întâlnire al unora dintre cei mai buni medici ginecologi, pediatri, nutriţionişti, psihologi şi avocaţi din România cu părinţi şi viitori părinţi dornici să se informeze cu privire la cele mai bune metode de creştere şi îngrijire a copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 şi 3 ani.
Această ediţie a Conferinţei „Bebe Sănătos” se va desfăşura sub tematica „Soluţii moderne la problemele clasice ale posturii de părinte” - o ediţie care îşi propune să ofere cele mai pertinente şi eficiente soluţii pentru problemele cu care se confruntă orice părinte în societatea actuală: alegerea celei mai bune metode de naştere, prevenirea şi tratamentul eficient al bolilor copilăriei, informarea în legătură cu drepturile legale ale mamei, dar şi ale femeii însărcinate.

În cadrul conferinţei vor susţine prezentări şi vor răspunde la întrebările publicului unii dintre cei mai buni medici din România: prof. dr. Bogdan Marinescu, medic primar obstetrică-ginecologie, directorul Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Prof. dr. Panait Sârbu” din Bucureşti, conf. univ. dr. Silvia Stoicescu, medic primar pediatru, şeful Secţiei Nou-Născuţi din cadrul Spitalului Clinic „Gheorghe Polizu” din Bucureşti. De asemenea, publicul va putea audia un pediatru de renume, un nutriţionist, un psiholog şi un avocat.

În prima parte a conferinţei se vor aborda teme de ginecologie (metode de naştere moderne, rolul şi avantajele recoltării celulelor Stem, metode de contracepţie în perioada alăptării), legislaţie (concediul prenatal, concediul de creştere şi îngrijire a copilului, reîncadrarea femeii la locul de muncă, după finalizarea concediului de maternitate). În cea de-a doua parte vor fi dezbătute subiecte de pediatrie (reguli de igienă, colicile sugarului, alergiile bebeluşilor, diareea copilului mic, metode de prevenire a bolilor copilăriei), nutriţie (diversificarea alimentaţiei sugarului, digestia bebeluşilor, alimente bio) şi psihologie (dezvoltarea memoriei şi creativităţii prin intermediul jocului). Prezentările speakerilor vor fi urmate de o sesiune de întrebări şi răspunsuri din partea publicului. De asemenea, la finalul conferinţei, va avea loc un program de divertisment: cântece şi dansuri, concursuri cu premii, tombole, surprize şi multă distracţie. Totodată, va fi desemnat câştigătorul concursului „Cel mai frumos Bebe”, care se desfăşoară în această perioadă pe www.bebesanatos.ro.
„Bebe Sănătos” este un concept inovator, fiind singurul eveniment de acest gen organizat în România: părinţii şi viitorii părinţi pot interacţiona şi comunica direct cu medicii şi specialiştii invitaţi, pot pune întrebări şi afla răspunsuri cu privire la metodele optime de creştere şi îngrijire a copilului. Într-o singură zi, într-un singur loc, fără programare, fără săli de aşteptare.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile! Înscrierile se pot face pe www.bebesanatos.ro.

Bebe Sănătos este un eveniment Sănătatea Media Group.

Partener oficial:
Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti

Parteneri principali:
SănătateaTV, Houston NPA

Parteneri media:

Ioana, Ioana Visul Copiilor, Itsy Bitsy, HotNews.ro, BebeTV, Acasa.ro, Kidz.ro, Copilul.ro, Nou-Nascuti.ro, ScoalaParintilor.ro, Prichindelulmeu.ro, Cautabona.ro, I-medic.ro, PORT.ro, Ziare.ro