COSMOTE Romania doneaza copiilor defavorizati Imprimare E-mail

COSMOTE România donează copiilor defavorizaţi parte din veniturile obţinute din SMS-urile trimise în noaptea de Anul Nou
Bucureşti, 17 decembrie 2008
COSMOTE aduce în România anul acesta programul „Mesaje de Iubire”, una dintre cele mai importante iniţiative de responsabilitate socială ale Grupului COSMOTE, special concepută pentru a veni în ajutorul copiilor defavorizaţi. Astfel, COSMOTE România va dona o parte a veniturilor obţinute din SMS-urile trimise din reţea în noaptea de Anul Nou către trei organizaţii non-guvernamentale care oferă servicii de îngrijire pentru copiii cu situaţii materiale precare sau bolnavi.

Anul acesta, COSMOTE România va colabora cu organizaţiile Salvaţi Copiii România, Telefonul Copilului şi Fundaţia Hospice Casa Speranţei, care desfăşoară la nivel naţional proiecte importante ce se adresează copiilor.

Programul tradiţional “Mesaje de Iubire” al COSMOTE Group, care se bucură de o largă popularitate în rândul clienţilor, a fost lansat în anul 1999, şi implică donarea unei părţi din veniturile realizate din mesajele text trimise de clienţi între orele 00:00 şi 06:00 ale nopţii de Anul Nou.

Campania este comunicată prin intermediul unui spot TV, care va rula la principalele televiziuni naţionale între 17 si 31 decembrie 2008.

Până în prezent, COSMOTE a derulat împreună cu organizaţii importante de profil din România o serie de proiecte de ajutorarea a copiilor defavorizaţi. Cele mai importante proiecte susţinute au fost participarea la gala „Festivalul Brazilor de Crăciun”, campania antidrog “Marea, singura noastră dependenţă” (împreună cu Salvaţi Copiii România), precum şi deschiderea de linii de donaţii prin SMS pentru aceste organizaţii. De asemenea, în fiecare an, angajaţii COSMOTE sunt implicaţi în acţiuni care urmăresc ajutorarea copiilor cu o situaţie materială modestă, prin donaţii de haine, alimente sau acţiuni de voluntariat.

Prin activităţile sale externe de responsabilitate socială, COSMOTE vizează domenii precum mediul, educaţia şi îmbunătăţirea mediului social. Între partenerii COSMOTE se regăsesc MaiMultVerde, Crucea Roşie România, Asociaţia Naţională a Surzilor din România (ANSR) şi Salvaţi Copiii. COSMOTE este membru fondator al Mentorship, singura platformă online de îndrumare profesională şi educaţie non-formală din România, adresată elevilor de liceu şi studenţilor.