Cu parintii la scoala, cadoul de sarbatori pentru parintii de la Salvati Copiii Imprimare E-mail

Anul acesta, Moş Craciun şi-a propus să aducă daruri şi pentru părinţi, nu doar pentru copii, şi a poposit în librăriile Diverta din întreaga ţară, unde a scos din tolbă ghidul pentru părinţi intitulat sugestiv “Cu părinţii la şcoală”.
Elaborat de specialiştii organizaţiei Salvaţi Copiii, ghidul este conceput în trei volume, fiecare volum adresându-se părinţilor care au copii de o anumită vârstă: preşcolari, de vârstă şcolară şi adolescenţi.

Cu un conţinut bogat în explicaţii şi recomandări, ghidul abordează aspecte variate de care părinţii ar trebui să ţină seama în relaţia cu copiii, precum:
Managementul şi monitorizarea comportamentelor problematice ale copiilor;
Emoţiile copilului şi managementul emoţional;
Dezvoltarea abilităţilor sociale la copii ;
Diferenţe individuale în temperamentul şi reactivitatea emoţională a copiilor;
Disciplinarea ca formă de învăţare comportamentală;
Provocările relaţiei adolescent-părinte;
Planificarea pentru situaţii cu grad ridicat de risc.

“Prin acest ghid dorim să ajutăm părinţii să deprindă metode moderne de relaţionare cu copiii, să le arătam, într-o manieră directă şi simplă, cum pot adopta comportamente care să ajute la rezolvarea unor situaţii de conflict sau chiar de criză” declară Gabriela Alexandrescu, preşedinte executiv al organizaţiei Salvaţi Copiii România.

Ghidul se adresează în egală masură şi specialiştilor care lucrează cu copii, din domenii precum educaţia, asistenţa socială sau sănătate.

Volumele au preţuri cuprinse între 28 si 30 RON şi sunt disponibile de la începutul lunii decembrie în librăriile Diverta din întreaga ţară, pe care le puteţi găsi în lista anexată.

Pentru informaţii suplimentare contactaţi:
Georgeta Păunescu, Coordonator Program, tel : 021 316 61 76 Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.