Cursurile FasTracKids din Septembrie la Gradinita Bambi Imprimare E-mail


Centrul Step by Step pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională va organiza cursuri FasTracKids, programul educaţional pentru copii numărul 1 în lume, potrivit revistei americane Entrepreneur Magazine.

Programul debutează la 3 septembrie 2007, iar înscrierile se pot face deja la sediul Centrului Step by Step din strada Ghe. Dem Teodorescu 16 Bis.
“Centrul Step by Step are ca preocupare majoră promovarea si implementarea celor mai perfomante şi mai inovative metode de învaţământ. Programul FasTracKids şi-a câştigat deja o recunoaştere unanimă la nivel mondial, de aceea suntem încântaţi că putem face acum copiilor şi părinţilor din Romania această oferta educaţională. Ca locaţie de desfăşurare, am ales Gradiniţa Bambi, care are o foarte bună reputaţie în rândul părinţilor şi dispune de toată logistica necesară pentru derularea acestor cursuri în cele mai bune condiţii”, a declarat Carmen Lică, directoarea executiva a Centrului Step by Step.

FasTracKids este un program de educaţie conceput în Statele Unite ale Americii de psihologi şi educatori de talie mondială şi îşi propune să fructifice la maximum oportunităţile de cunoaştere deschise copiilor în perioada cuprinsă între 3 şi 8 ani, când se formează 80% din conexiunile interneuronale ale creierului uman.
Prin metode de predare inovative, programul FasTracKids abordează douăsprezece teme de studiu: comunicare, tehnologie, creativitate, scopuri şi obiective în viaţă, literatură, artă şi teatru, biologie, matematică, ştiinţele naturii, astronomie, ştiinţele pământului şi economie, fiind structurat în sesiuni de câte 2 ore, 1 dată pe săptămână, timp de 2 ani. Fiecărei teme îi sunt alocate opt lecţii. Numărul maxim de copii într-o grupă este de 16, astfel încât un profesor să nu aibă în grijă mai mult de opt copii.
În lectiile FasTracKids, copiii îşi îmbogăţesc cunoştinţele prin experimente, prezentări filmate la fiecare sesiune de curs, discuţii, jocuri de rol, activităţi practice şi jocuri atractive. Sălile de curs sunt dotate cu Fastrackids Learning Station® - un sistem inovativ format din ecran interactiv (touch screen), videoproiector, computer şi camere de filmat, similar cu cel folosit în prestigioasele universităţi Harvard, Oxford sau MIT.
-//-
Centrul Step by Step pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională este o organizaţie neguvernamentală, membră a Soros Open Network şi se ocupă de implementarea acestui program în România, fiind cunoscut în domeniul educaţional ca promotor al alternativei educaţionale Step by Step în creşe, grădiniţe şi clase ale învăţământului primar.
Step by Step este o metodă alternativă de educaţie a copiilor de la naştere până în adolescenţă bazată pe datele psihologiei ştiinţifice a dezvoltării copilului. În România, programul Step by Step a debutat în 1994, sub numele de Head Start, la iniţiativa Fundaţiei Soros pentru o Societate Deschisă. Din 1995, programul a luat numele de Step by Step (“Pas cu Pas” - în limba engleză), nume de licenţă pentru toate ţările din Europa de est în care se aplică, iar in 1998 a fost preluat de Centrul Step By Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala.
FasTracKids a fost înfiinţat în anul 1998 în Statele Unite ca răspuns la problema calităţii învăţământului preşcolar şi ca soluţie de îmbunătăţire a calităţii educaţiei copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 8 ani. Programul este prezent deja în 30 de ţări, cu peste 160 de centre. FasTracKids a fost desemnat de prestigioasa revistă americană Entrepreneur Magazine drept programul educaţional pentru copii numărul 1 în lume (categoria enrichment education for children) şi este, în acelaşi timp, una dintre cele mai dinamice francize la nivel mondial.

Pentru relaţii suplimentare, persoana de contact este
 Ruxandra Avram, PR Manager FTK: GSM 0740302770; e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.


Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner