Digital ZOO le ureaza bun venit LEMURIENILOR Imprimare E-mail


UPC şi Digital Zoo urează bun venit grupului de lemurieni din Madagascar


Bucureşti, 6 iulie 2011 – UPC România, Animal Planet şi Grădina Zoologică Bucureşti readuc în prim plan Digital Zoo, conceptul educaţional unic în România ce oferă imagini live 24/7, direct din amplasamentele animalelor VIP de la Zoo.

Proiectul Digital Zoo introduce acum în scenă noi vedete exotice - 5 lemurieni, originari din îndepărtatul Madagascar, recent relocaţi la Zoo Băneasa. Cei 5 se alătură astfel celorlalte animale VIP din cadrul Digital Zoo – tamarinii Julio şi Isabela, leii Marc şi Ella, tigrul Luna şi pelicanul Gogu.  

Lemurienii îşi vor demonstra zilnic talentele de dansatori, acrobaţi şi jongleuri live, în faţa camerelor. Grupul celor mai noi membri ai familiei Digital Zoo este predominant feminin, lucru de altfel obişnuit în insula africană de origine, Madagascar. Ajambul este singurul mascul şi încearcă să îşi învingă timiditatea când este înconjurat de numeroasele sale „colege de apartament”. Cele 4 femele lemurian – Makina, Shanika, Zumbalina şi Ebela - sunt extrem de graţioase şi jucăuşe, încercând să-l facă pe Ajambul să se simtă cât mai bine.

”Digital Zoo este un proiect drag nouă, celor de la UPC: o adevărată resursă educaţională şi un instrument disponibil permanent, prin care iubitorii de animale pot urmări live prietenii necuvântători de la Zoo şi pot afla mai multe despre viaţa şi obiceiurile animalelor. Faptul că proiectul a generat un interes real şi a adunat în jurul său o comunitate care creşte în fiecare zi ne bucură şi ne motivează să-l dezvoltăm în continuare” – declară Ariana Bădin, Director Comunicare UPC România.

Începând de astăzi, cei 5 lemurieni din Madagascar vă vor arăta “dansurile africane” în direct pe website-ul http://digitalzoo.kappa.ro/lemurieni

În plus, Digital Zoo a pregătit pentru fanii de pe Facebook (http://www.facebook.com/digital.zoo) o săptămână dedicată lemurienilor – fanii vor putea afla detalii despre această specie, care poate fi întâlnită în sălbăticie numai în Madagascar.

Mai multe fotografii şi filme cu noile VIP-uri Digital Zoo puteti vedea pe http://digitalzoo.kappa.ro/lemurieni/galerie_lemurieni.

Încă de la momentul lansării proiectului Digital Zoo în septembrie 2009, website-ul a înregistrat peste de 136,500 de vizitatori unici şi peste 1,908,000 pagini ale website-ului au fost vizitate. Timpul mediu petrecut pe website de către fiecare vizitator este de 4 minute cu un bounce rate (procentajul de vizitatori care vin pe pagină fără să migreze către o alta) de 26,42%.

Proiectul Digital Zoo a avut de-a lungul timpului mai multe etape dedicate exclusiv copiilor, printre care şi primul concurs de scenarii pentru copii, în urma căruia cea mai bună poveste a fost regizată şi postată pe site. Digital Zoo a lansat totodată în premieră un program de adopţii virtuale a animalelor VIP, în noiembrie 2010.

Digital Zoo este o continuare a platformei educaţionale lansate de UPC în România, platformă ce include atelierele de educaţie alternativă prin artă dramatică ”Creşte prin teatru”, dar şi proiectele Internet Safety şi Magic Desktop, care au rolul de a-i educa pe copii cu privire la siguranţa pe Internet. 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner