Educatia timpurie se face si prin teatru Imprimare E-mail


    Teatrul Ion Creanga, membru al retelei europene Small Size, impreuna cu Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala Step by Step organizeaza in perioada 6-7 aprilie  o conferinta nationala privind stadiul si perspectivele educatiei timpurii din Romania si Europa.
Evenimentul isi propune sa aduca in atentia opiniei publice nevoia de dezvoltare a creativitatii si de educatie prin arta si la copiii de 0-6 ani. Totodata doreste sa exemplifice cum se poate realiza acest lucru prin productii teatrale si alte programe care au ca suport limbajul artistic.
“Scopul nostru este ca aceasta conferinta sa ofere ocazia unei dezbateri deschise, realiste si constructive privind stadiul si perspectivele educatiei timpurii din Romania privita in context european si sa reprezinte totodata o resursa si un instrument de lucru pentru toti cei interesati”, declara Daniela Miscov, coordonatorul proiectului Small Size.
Invitatii vor fi atat parinti, educatori, cat si specialisti ai educatei copiilor pana la 6ani.
    La finalul fiecarei zile, participantii vor putea viziona un spectacol de teatru pentru aceasta grupa de varsta si vor participa la o discutie informala privind mijloacele de realizare a spectacolului, precum si receptarea lui de catre copii si adulti.

Toti cei care doresc sa participe la conferinta, pot contacta echipa de organizare la:

Teatrul Ion Creanga, tel. 021 3171169
Daniela Miscov - Coordonator proiect Small Size, Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Elena Raicu - Coordonator eveniment, Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
CEDP Step by Step
Roxana Avram - PR Manager eveniment, Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.


Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner