Evenimentul sportiv “Arenele de Joaca” a ajuns in Targoviste Imprimare E-mail

După ce a pus în mişcare peste 2000 de copii în Slatina,
Evenimentul sportiv “Arenele de Joacă” a ajuns în Târgovişte
Târgovişte, 7 iunie 2009

Evenimentul sportiv pentru copii “Arenele de joacă” a ajuns în Târgovişte, unde poposeşte pe 7 şi 8 iunie. Parcul Chindia s-a transformat, pentru două zile, în cel mai mare stadion de joacă pentru copii, dar şi pentru părinţi.

Pe lângă zecile de jocuri, concursuri şi activităţi sportive cu sute de premii, cei prezenţi au ocazia să se antreneze zilnic, între 10:00 şi 20:00, cu mari campioni: Gabriela Szabo (campioană mondială la atletism şi iniţiatoarea campaniei), Monica Roşu (campioană olimpică la gimnastică), Diana Oprea (campioană mondială la fitness), Otilia Bădescu (campioană europeană la tenis de masă) şi doi baschetbalişti de la campioana României la baschet, Asesoft Ploieşti: Virgil Căruţaşu (căpitanul echipei şi cel mai titrat baschetbalist român) şi Marian Arărău (cel mai tânăr marcator din istoria echipei). De asemenea, la eveniment este prezentă o altă personalitate din lumea baschetului: Monica Brosovski Boriga, campioană naţională.

Încă de la primele ore, Parcul Chindia a fost invadat de copiii dornici să facă sport şi să se antreneze alături de campioni. Parcul Chindia este împărţit în 5 zone, cu peste 30 de jocuri şi concursuri. Copiii participă la campionate de tenis de masă, badminton, volei, fotbal, mini fotbal, mini baschet şi gimnastică. În plus, mai sunt amenajate Zona de echipă, Zona de familie, Zona pentru Ştrengari şi o pistă de atletism.

De asemenea, copiii pot participa la o Tombolă cu premii (17:30) şi la concursuri de dans din oră în oră.

Până la ora prânzului, cele mai aglomerate zone au fost scena , unde Diana Oprea a facut încălzirea, dar şi linia de start a Crosului celor Mici şi Voinici, unde peste 500 de copii au luat startul dat de Gabi Szabo.

Ieri, 6 iunie, Arenele de Joacă au fost în Slatina, unde  Bulevardul A.I. Cuza a fost blocat pentru a lăsa locul sportului şi distracţiei. În total, peste 3000 de copii au participat la activităţile din cadrul evenimentului. După 10 ore de jocuri şi concursuri, ziua s-a terminat în forţă cu un concert Pavel şi Cleopatra Stratan.

Despre Arenele de Joacă

“Arenele de joacă” este un eveniment sportiv adresat copiilor, parte a campaniei “Sport pentru Viaţă” iniţiată de Gabriela Szabo în 2006. Proiectul îşi propune să îi apropie pe cei mici de sport şi, prin intermediul campionilor, să le ofere modele pentru o viaţa sănătoasă şi activă.

În 2009, proiectul a fost extins la nivel naţional. Până acum, Arenele de Joacă s-au mai desfăşurat la Bucureşti (30 mai), Câmpina (31 mai) şi Slatina (6 iunie). În total, peste 7.000 de copii din cele trei oraşe au participat la eveniment.

O altă premieră din această ediţie este numărul mare de voluntari implicaţi în proiect: peste 200. Aceştia au fost recrutaţi prin intermediul unui program de recrutare de peste două luni, program coordonat de Bogdan Antohe, Development Manger al Asociaţiei Sport pentru Viaţă.

Cea de-a patra ediţie a evenimentului este realizată cu sprijinul Draga Mea pentru Copii, Ioana Copiilor şi a radioului Itsy Bitsy. Evenimentul este implementat de agenţia Pastel Age, iar companiile partenere sunt Astra Asigurari, Henkel, Adventure Camps şi Boom Boom Land. NewsIn, Copilul.ro, Scoalaparintilor.ro şi Hotnews sunt partenerii media ai proiectului.

Dacă aveţi întrebări, nu ezitaţi să ne contactaţi:
Ioana Mucenic
Preşedinte
Asociaţia Sport pentru Viaţă
0754.03.30.87
www.sportpentruviata.ro
www.blogpentruviata.ro

Bogdan Antohe
Development Manager
Asociaţia Sport pentru Viaţă
0729.905.923 | 0766.486.438
www.sportpentruviata.ro
www.blogpentruviata.ro

answer : IrmaMeyer31
This is well known that cash makes people disembarrass. But how to act when somebody doesn't have cash? The one way only is to receive the loan or just college loan.
...
reply : FarmerTisha
If you want to buy real estate, you would have to receive the loan. Furthermore, my mother all the time utilizes a credit loan, which supposes to be really rapid.
...