Ghid virtual de pregatire pentru viitorii tatici Imprimare E-mail


Societatea Romana pentru Educatie Permanenta doreste sa va aduca la cunostinta debutul unui nou proiect inovativ in care este partener: “DAD - Digital aided guide for fathers-to-be” -  Ghid virtual de pregatire pentru viitorii tatici (Co46244).

ImageProiectul este co-finantat de Uniunea Europeana in cadrul programului E-TEN iar parteneriatul este format din organizatii din 5 tari europene.
Durata proiectului este de 18 luni, din iunie 2007 pana in noiembrie 2008.

DAD va fi un serviciu online gratuit care va prezinta intr-un mod distractiv probleme legate de ingrijirea, sanatatea si siguranta copiilor mici. Serviciul se adreseaza exclusiv barbatilor si isi propune sa incurajeze viitorii tatici sa participe activ la ingrijirea copiilor.

Prototipul exista deja in Austria unde se bucura de un real succes atat in randul publicului cat si al autoritatilor.

Ghidul contine noua capitole principale:
Cum se tine un bebelus;
Cum se infasa un bebelus;
Pregatirea biberonului;
Ce fac daca bebelusul are gaze;
Cum imbrac bebelusul;
Transportarea bebelusului;
Cum se face baie bebeluslui;
Cum se adoarme bebelusul;
Cand chemam medicul.

Ghidul va contine totodata teste corespunzatoare fiecarui capitol pentru fixarea cunostintelor, dar si liste necesare pentru imbracamintea bebelusului, accesorii baie si transport.

Ghidul are ca scop atat sa incurajeze barbatii sa se implice in cresterea copilului, cat si sa ofere informatii didactice si medicale corecte, o serie de specialisti fiind consultati in permanenta in dezvoltarea serviciului.

Pentru a va face o prima impresie asupra acestui program, va invitam sa vizitati site-ul oficial al proiectului unde veti gasi versiunile in limbile engleza si germana: http://www.project-dad.net

In scurt timp versiunea pentru limba romana a ghidului virtual pentru tatici va fi gata si dorim sa realizam testarea produsului de catre utlizatorii finali din Romania.
In acest sens vom implica in testare aproximativ 120 de utilizatori.

Esantionul pentru testare va fi alcatuit din:
40%  tati de copii de la nou-nascuti la 5 ani
40% viitori tati
20% mame de copii de la nou-nascuti la 5 ani, sau viitoare mame pentru a identifica diferentele intre sexe in receptarea serviciului)

Daca sunteti interesati sa faceti parte dintre persoanele care vor testa ghidul virtual va rugam sa ne trimiteti un email  pe adresa: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina. , iar noi va vom returna un prechestionar pentru a vedea daca va incadrati in grupul tinta al proiectului.

Va asteptam cu drag!
Emilia Saulescu
Presedinte SREP

 Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner