Gradinita in Bucuresti Imprimare E-mail


ImageGradinita BAMBI este o gradinita particulara infiintata de ASOCIATIA  CENTRUL  STEP  BY  STEP PENTRU  EDUCATIE  SI  DEZVOLTARE  PROFESIONALA  , asociatie  non - guvernamentala care promoveaza principiile democratice in educatia si protectia copilului .
Data fiind experienta de 13 ani a CEDP  Step By Step precum si partenerii sai care ii confera sprijin si recunoastere , aceasta a putut lansa prin gradinita  BAMBI  un program prescolar pentru toti cei care isi doresc o educatie moderna de timpuriu pentru copiii lor .
 Programa educationala a acestor copii este una deosebita , care urmareste atat normele metodologice ale Ministerului Educatiei si Cercetarii , dar in care se accentueaza invatarea limbii engleze si dezvoltarea prin intermediul artelor .
 Gradinita   BAMBI  se bucura in acest moment de o baza materiala deosebita , care include biblioteci pentru prescolari in fiecare sala de grupa , o biblioteca pentru cadrele didactice , un mobilier adecvat varstei si staturii prescolare si specific alternativei educationale STEP  BY  STEP , calculatoare , materiale didactice proprii , mijloace de transport proprii si inchiriate.

Gradinita BAMBI ofera  cursurile optionale FasTracKids, programul de educatie complementara pentru copii nr 1  in lume, cu sprijinul Centrului de Educatie si Dezvoltare Profesionala Step by Step.
 Gradinita  BAMBI  isi desfasoara activitatea in doua locatii:
-Str. Mitropolit Varlaam, nr.45 – 47, sector 1, incepand cu 1.10.2007
-Str. Ghe.Dem Teodorescu, nr.16 bis, sector 3, incepand cu 3.09.2007

Organizam petreceri pentru copii; informatii pe www.petreceribambi.ro.

INFORMATII

Acreditare: Gradinita noastra a dobandit in anul 2002 AUTORIZATIE DE INCREDERE seria A nr. 0000476 in baza deciziei ISMB nr. 534 din data de 22 aprilie 2002.
Orar:: Gradinita dispune de un program flexibil si anume:
- Program normal scurt 9 - 13
- Program normal 9 - 14:30
- Program prelungit 9 – 18
- Program prelungit 9- 19

Tarife: Tarifele practicate de gradinita sunt in functie de programul in care se inscrie copilul si activitatile suplimentare pe care le frecventeaza (ex.: limba franceza sau germana, dans modern, origami) precum si de optiunea pentru transport.

Spatiul gradinitei:
Gradinita dispune de  sali de grupa, unele dintre ele cu dubla functionalitate( sali de clasa si dormitoare), 1 sala pentru activitati optionale, o sala de mese,1 teresa pentru desfasurarea activitatilor de arte plastice,  bai, vestiare, cabinet medical si oficiu.

De asemenea, gradinita dispune de 400 mp de curte amenajata pentru jocurile si activitatile copiilor in aer liber cu leagane, tobogane, balansoare, spalier, casa papusii, nisipar.

Grupele de copii:
In gradinita functioneaza urmatoarele grupe de copii pe nivele de varsta si particularitati individuale: grupa anteprescolara, mica, mijlocie, mare si pregatitoare.
La fiecare grupa incadrarea este cu 2 cadre didactice: o educatoare si o profesoara de limba engleza/ germana. Raportul este  de 6 copii la un adult la grupa anteprescolara, 8 copii 1a un adult la grupele de prescolari.
La noi in gradinita grupa mica functioneaza cu copii care au implinit 18 luni.

Alimentatie: In functie de programul la care sunt inscrisi, copiii servesc o gustare la ora 9:30, pranzul si o gustare la ora 16:00.

Program de somn: Pentru copiii inscrisi la programul prelungit somnul este optional: unii copii pot dormi intr-una din salile cu dubla functionalitate, altii se pot odihni desfasurand activitati linistite in sali de grupa.

Vacante: Vacantele de la gradinita BAMBI sunt:
- 2 saptamani vacanta de Craciun
- 1 saptamana vacanta de Paste
- Gradinita este inchisa si in luna august pentru igienizarea spatiului.

DATE DE CONTACT

Adresa gradinitei: Str. Mitropolit Varlaam, nr.45-57, Cartier-zona Bucurestii Noi
Reper: Parcul Bazilescu, Sector 1

Numere de telefon: Tel. mobil: 0744.203.828, 0721.521.985

Persoane de contact: Cristiana BOCA – director
Valentina CHELAN – director adjunct

Internet: www.bambistepbystep.ro
email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.


Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner