Inscrierile pentru sesiunea de iarna a clubului BritTeen Imprimare E-mail

Au inceput inscrierile pentru sesiunea de iarna a clubului BritTeen organizat de British Council
BritTeen, clubul organizat de British Council pentru tinerii din Bucuresti, Cluj si Iasi, da startul inscrierilor pentru o noua sesiune de distractie si conversatie in limba engleza.
Timp de sapte ani, BritTeen a creat un spatiu pentru copiii si adolescentii din clasele III-XII in care acestia interactioneaza in limba engleza si isi dezvolta abilitatile personale si sociale.

Inscrierile pentru clubul din Bucuresti se desfasoara in perioada 23-30 noiembrie, atat la sediul British Council din Calea Dorobantilor nr. 14, cat si telefonic sau online, pe site-ul organizatiei. Interviurile pentru admitere vor avea loc in data de 2 decembrie, in intervalul 09.30 – 15.30, la sediul British Council.

BritTeen este un club unde copiii interactioneaza in limba engleza cu alti copii de varsta apropiata. Prin jocuri si lucru in echipa invata lucruri utile care le vor ghida pasii in viata. Totul se va contura in jurul temelor “Learning from stories, learning for life” (pentru elevii claselor III-IV) si “Our present –a gate to our future” (pentru elevii claselor V-VIII).

Pentru liceeni, BritTeen este un mod de a petrece timpul liber in compania prietenilor,  conversand in limba engleza pe teme precum „Learning how to manage your life” care ii vor ajuta sa deprinda cu usurinta calitatile unui adevarat lider.

La club, copii si adolescentii isi vor dezvolta creativitatea prin scris, desen, arta si comunicare. In afara temelor principale, membrii clubului vor putea alege unul dintre seminariile optionale de drama, fotografie, jurnalism si debate. Pe perioada cursurilor, tinerii vor beneficia de abonament gratuit la Biblioteca British Council, avand astfel acces la una dintre cele mai mari colectii de carti, DVD-uri si reviste in limba engleza.
Fiecare modul tematic dureaza trei luni si cuprinde sase sedinte, organizate de doua ori pe luna, incepand cu luna ianuarie, sambata intre 16:00 – 19:00 pentru elevii claselor III-IV si  16:45 - 19:45 pentru elevii claselor V-XII. Sedintele au o durata de trei ore si au loc la sediul British Council. Cursurile sunt structurate pe grupe de varsta, astfel incat temele sa fie potrivite varstei participantilor si nivelului lor de intelegere.

Toate activitatile clubului BritTeen se desfasoara in limba engleza, profesorii fiind selectati conform standardelor profesionale didactice ale British Council. Clubul BritTeen se organizeaza in Romania  de sapte ani, perioada in care a atras peste 1.200 de persoane.

Formularul de inscriere in clubul BritTeen si detalii despre structura temelor abordate in cadrul clubului se regasesc pe site-ul www.britishcouncil.ro .

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa o contactati pe:
Luise Georgiana Vuiu
Head Strategic Partnership and Marketing