Invitatia la sport in aer liber Imprimare E-mail


Asociatia EMOVERE si Ro Club Maraton invita parintii si copiii “Campioni ai sanatatii” la o noua editie a “Crosurilor pentru copii si parinti”, sambata 9 octombrie 2010, ora 10.00, in parcul Al. Ioan Cuza (fost I.O.R.).

Invitatia la sport in aer liber se adreseaza tuturor parintilor cu copii de varste cuprinse intre 6 luni si 12 ani. In spatele statuii Al. Ioan Cuza (intersectia Str.Baba Novac cu Str.Campia Libertatii) vor fi organizate crosuri la care vor participa cupluri copil-parinte, membrii fiecarei familii fiind legati printr-o panglica de 1 m. Aceasta competitie se adreseaza in egala masura copiilor si parintilor, concurentii fiind stimulati sa colaboreze si sa comunice cat mai bine, bucurandu-se de sport si familie in acelasi timp. Toti copiii vor primi “gustarea campionilor” – mere de la Irinuca (mascota Asociatiei EMOVERE), diplome “Campionii sanatatii”, iaurturi gustoase si sanatoase, iar castigatorii fiecarei curse vor primi cadouri adaptate varstei, tricouri si gentute frigorifice Danone.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Ro Club Maraton, cu sprijinul Primariei Sectorului 3 Bucuresti, Sindalimenta, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Asociatia Bucharest Running Club. Danone si SebaMed sunt sponsor principali ai evenimentului.

Loc de intalnire: intrarea in Parcul IOR (Al.I. Cuza) de la intersectia Baba Novac cu Campia Libertatii, pe aleea din spatele statuii lui Cuza, ora 10. Inscrierile incep la ora 9,30 si se continua pana cu 10 minute inainte de startul la fiecare categorie.
Intrecerile au loc pe categorii de virsta (dupa virsta copilului) avind starturi separate:

• copii 6 luni - 2 ani (mamici cu copii in carucioare)
• copii 2 - 4 ani (fete; baieti)
• copii 4 - 6 ani (fete; baieti)
• copii clasa I – II (fete; baieti)
• copii clasa III – IV (fete; baieti)

Se acorda diplome si premii primelor trei cupluri parinte-copil care trec linia de sosire (de la fiecare categorie de virsta).
Toti copiii care participa la cros vor primi cadouri din partea partenerilor si diplome.

Citeste regulamentul concursului pe http://www.maraton.info.ro/campionii-sanatatii-editia-2.html


Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner