Parent INFO, Targul parintilor Imprimare E-mail


In perioada 5-7 noiembrie se organizeaza la Sala Dalles din Bucuresti PARENT INFO - Targul parintilor responsabili. Evenimentul se adreseaza viitorilor si actualilor parinti interesati de sanatatea si educatia copilului lor si doreste sa fie vazut ca o campanie de informare si educare in randul parintilor.

Pe parcursul a trei zile, parintii vor avea ocazia sa se intalnesca cu prietenii familiei: pediatri, psihologi, nutritionisti, logopezi, dar si alte categorii de specialisti care pot influenta buna cresterea si educarea copiilor. Reprezentanti ai editurilor de profil, cluburilor si centrelor de limbi straine, scolilor si gradinitelor vor expune parintilor metode moderne de educatie.

Companiile care ofera servicii financiar-bancare pentru copii vin in sprijinul parintilor cu planuri personalizate facandu-i sa constientizeze nevoia de a economisi pentru viitorul copiilor lor.

parentinfo.jpg

 

Reprezentanti ai companiilor care comercializeaza produse bio pentru copii vin in intampinarea numeroaselor probleme de sanatate care ii ameninta din ce in ce mai mult pe acestia ca urmare a alimentatiei nesanatoase prezente pe piata.

Pentru viitorii parinti, organizatorii au invitat specialisti din domenii precum planning familial, fertilizare in vitro, medicina materno-fetala, recoltarea celulelor stem, specialisti care vor sta la dispozitia tuturor celor interesati pentru a le oferi toate informatiile de care au nevoie.

Atat cei mici, cat si cei mari vor avea parte de un sfarsit de saptamana plin de activitati relaxante si distractive, de timp de calitate petrecut impreuna prin intermediul lectiilor de origami, atelierului de confectionat bijuterii, concursurilor de desene cu premii.

Multe workshopuri interactive sustinute de specialistii familiei va asteapta  pentru a gasi impreuna solutiile la problemele cu care va confruntati ca actuali sau viitori parinti.

Toti participantii la targ v-au pregatit reduceri la serviciile si produsele lor, iar concursurile si tombolele abia isi asteapta castigatorii. Mai multe detalii pe www.parentinfo.ro.

PARENT INFO este unica ocazie de a te intalni intr-un singur loc cu toti  specialistii pentru familia ta!

Programul de vizitare a targului este:
Vineri: 12.00 - 19.00.
Sambata: 10.00 - 19.00.
Duminica: 10.00 – 17.00.

Intrarea este gratuita.Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner