Parenting experience Imprimare E-mail


Centrul Step by Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala vine in intampinarea parintilor si ofera in perioada aprilie-iunie 2011, Parenting experience, cursuri pentru cresterea competentelor parentale, specifice pentru fiecare interval de varsta.

Fiecare parinte isi doreste pentru copiii proprii sa se asigure ca acestia vor avea o viata sanatoasa, confortabila si ca vor  obtine  realizari si profesii de succes.

Relatiile armonioase dintre parinti si copii pe tot parcursul vietii se cimenteaza prin comunicare care are caracteristici specifice pe fiecare nivel de dezvoltare a copilului.
Increderea generata de o comunicarea permanenta dintre copii si parinti, declara specialistii, face sa scada riscul diferitelor tipuri de adictii la care sunt expusi copiii chiar de la varste “mici”, cum ar fi dependenta de calculator, de jocuri mecanice si electronice, iar apoi in adolescenta de drog, tigara si alcool.

Exigentele vietii moderne solicita cunostinte si competente parentale, care in urma cu ani nu erau absolut necesare pentru a face fata cresterii si educarii copilului.
Studiile ultimilor ani au aratat competentele nou nascutului si capacitatea de invatare din perioada prenatala, ca si importanta educatiei timpurii in evolutia copilului. Nutritia adecvata a femeii gravide garanteaza un bebelus sanatos, iar alimentatia si formarea unui comportament alimentar sanatos a contribuit la cresterea sperantei de viata din ultimii ani.
Succesul in invatare si implicit performanta scolara sunt sustinute de invatarea copilului din primele zile de viata.

Este dovedit ca sustinerea invatarii in copilaria mica se realizeaza prin intermediul jocului care solicita functiile intelectuale dar si exersarea si modularea vietii emotional-afective si pregatirea pentru relationarea sociala si regulile sociale.
Intrarea copilului in primele forme de educatie, gradinita si apoi scoala este o provocare atat pentru copil, cat si pentru parinti.

Cursurile oferite sunt :

•    Copilul de la nastere la 6 ani
•    Copilul meu incepe scoala
•    Confruntarea cu comportamente provocatoare
•    Adolescenta, gasca, drogul, alcoolul si tigara

Locul de desfasurare: sediul gradinitei Bambi (str. Ghe. Dem. Teodorescu nr. 16 bis, sector 3).


La solicitarea grupurilor de parinti, cursurile, pot fi sustinute si la:
•    Sediile diferitelor organizatii/companii
•    Gradinite
•    Scoli


Va invitam sa ne contactati pentru inscrieri:

tel: 0317102929/0317102930;
e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Detalii pe www.stepbystep.ro
Taguri:  Cursuri de parenting cursuri Stepbystep educatie alternativa
Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner