Piciulici lanseaza un concurs pentru copiii cuminti! Imprimare E-mail


“Trimite-i o scrisoare lui Mos Craciun” este un concurs adresat tuturor copiilor care asteapta cu nerabdare sa ii spuna Mosului dorintele.

Pentru a se putea numara printre participanti, copiii vor compune o scrisoare adresata lui Mos Craciun care sa contina o poezie originala, o povestire, o relatare etc., in functie de inspiratia si talentul fiecarui participant. Scrisorile vor fi apoi publicate pe situl organizatorului, unde toti vizitatorii le pot vota. Castigatorii vor fi desemnati in functie de voturile acumulate si decizia unui juriu.

Cele mai frumoase scrisori vor fi premiate cu jucariile pe care cei mici si le doresc de pe  www.piciulici.ro. Concursul se va desfasura in perioada 24 noiembrie-15 decembrie 2008, iar premierea va avea loc in data de 17 decembrie 2008.
Pentru mai multe detalii, vizitati www.piciulici.ro.


Piciulici.ro este un magazin online de jucarii pentru copiii de toate varstele. In calitate de companie importatoare si distribuitoare de jucarii, Piciulici.ro este ghidata de un set de valori definitorii, dintre care amintim: grija pentru cei mici, gradul inalt de siguranta si calitate a jucariilor oferite si diversitatea ofertei.


Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner