Se lanseaza editia de primavara Baby Boom Show 2013! Imprimare E-mail


Se lansează ediţia de primăvară Baby Boom Show 2013!
 
 
Romaero Băneasa, Pav. 107V | 11-14 aprilie 2013

Euroexpo lansează în acest an ediţia de primăvară a îndrăgitului târg pentru copii 0-5 ani, gravide şi mămici, Baby Boom Show, sub un concept nou şi atractiv în România! 
Produse noi şi de calitate, servicii profesioniste şi soluţii de ultimă generaţie vin în întâmpinarea părinţilor care îşi doresc ce e mai bun pentru copilaşii născuţi sau încă în burta mamei. Oferta expozanţilor (haine, încălţăminte, cărucioare, mobilier, biberoane, veselă, jocuri şi jucării, aparate medicale etc.) va fi una larga, iar preţurile atât pentru vizitatorii cu buget redus, cât şi pentru cei pretenţioşi, în căutarea produselor de ultimă generaţie.
Târgul le oferă părinţilor oportunitatea de a participa la cursuri gratuite de parenting, la seminarii medicale şi prezentări utile în viaţa de familie, iar „sarea şi piperul” evenimentului vor fi concursurile noi şi premiile importante oferite vizitatorilor norocoşi.  
Baby Boom Show s-a întors la cererea părinţilor, în Romaero Băneasa, după o ediţie organizată în parteneriat cu brandul Kidex, la Romexpo.  Primăvara 2012 a adus în vizită la Baby Boom Show, peste 10 000 de oameni, interesaţi de ofertele celor aproximativ 100 de expozanţi.
Pentru detalii, accesaţi noul site www.babyboomshow.ro 

babyboom.jpgComentarii (1)add
Haine pentru bebelusi si nou nascuti : scamp
Magazin online de haine copii Scamp, marca cea mai de încredere pentru haine nou născuţi, bebeluşi şi copii. Alegeţi din gama noastră de haine şi accesorii drăguţe.
...
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner