SUMMER CAMP FASTRACKIDS 2009 - editia a 2 a Imprimare E-mail


CENTRUL 2 BUCURESTI ofera copiilor superdistractia verii  
Iepurasul Spencer – gazda petrecerii la finalul fiecarei tabere


Vineri, 3 iulie, intre orele 12.00 – 12.30, Centrul 2 FasTracKids, Str. Gh. Dem Teodorescu, nr.16 bis, sector 3 – zona Piata Alba Iulia, a inaugurat Muzeul Dinozaurilor. Printre exponatele realizate de copiii care au participat la Summer Camp, au fost: “dinozaurul gigant”, „ambra” “gheare de Velociraptor”, “fosile de T-Rex”. Dupa vizitarea expozitiei copiii si parintii s-au distrat impreuna cu Iepurasul Spencer, mascota FasTracKids având parte de : proiectia momentelor importante din cadrul taberei, muzica, dans si parada palariilor – dinozaur, tombola Summer Camp, la care s-au câstigat premii tematice – jucarii dinozaur si marele premiu, urmatoarea tema gratuita.
Va invitam la inaugurarea muzeului alaturi de tinerii paleontologi impreuna cu asistentii lor – instructorii FasTracKids din nou, pe data de 24 iulie când va fi reluata aceasta tema.


 
Participând la Summer Camp, cei mici desfasoara activitati amuzante, atât in salile de curs echipate cu statii de invatare interactive, cât si in aer liber.

Summer Camp foloseste aceleasi tehnici si metode de predare care au consacrat FasTracKids drept programul numarul 1 in lume in educatia complementara si se desfasoara pe parcursul a 5 zile consecutive, de luni pâna  vineri, câte 3 ore in fiecare zi, in fiecare saptamâna a lunilor iulie si august. 
 
“Vacanta de vara trebuie sa fie amuzanta pentru copii, dar este si un timp minunat pentru a le incuraja creativitatea si placerea de a invata”, spune Carmen Lica, director al Centrului 2 FasTracKids.“Tabara de vara le ofera copiilor ocazia de a-si face noi prieteni si a deprinde noi abilitati care sa le mareasca sansele de succes la scoala si in viata. De asemenea, deoarece copiii se pot inscrie in acest program de la o saptamâna la trei saptamâni, el poate fi incorporat planurilor familiale de vacanta.

Ne puteti contacta la 031 710 29 27 sau 0740 302 770 , e-mail: \n Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina. Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.   pentru mai multe informatii sau pentru a stabili o data de vizitare a centrului nostru, unde ii veti putea cunoaste pe unii dintre minunatii nostri cursanti si observa desfasurarea orelor din tabara.

Va multumesc pentru timpul acordat,
Ruxandra Avram
PR Coordinator Centrul 2 FastRacKids Bucuresti
www.stepbystep.ro
www.ftk.ro


Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner