Targ de martisoare Imprimare E-mail


Targ de martisoare create de copiii de la Gradinita Bambi
Duminica 27 februarie, copiii din Gradinita Bambi STEP BY STEP vor expune si vor vinde, in cadrul Targului de martisoare Bambi, din Parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, martisoare create de ei. In acest an, alaturi de copiii de la Gradinita Bambi sunt si copii de la Gradinitele nr. 68, nr. 160 si nr. 187 din sectorul 3, copiii care frecventeaza cursurile FasTracKids, precum si copiii din cadrul proiectului “Dupa-amieze vesele” al Asociatiei Impreuna Invingem Autismul.

targmartisor1.jpg targmartisor2.jpg

Targul de martisoare confectionate de copiii Gradinitei Bambi a ajuns deja la a patra editie. In ultima duminica din luna februarie, intre orele 11.00 si 13.00, copiii vor expune si vor vinde langa foisorul din parc, la intrarea din Campia Libertatii, martisoarele create de ei.

In acest an targul se va imbogati prin participarea copiilor de la Gradinitele nr. 68, nr. 160 si nr. 187 din sectorul 3, ca si prin prezenta copiilor din cadrul Asociatiei Impreuna Invingem Autismul. In parc sunt asteptati si copiii care frecventeaza cursurile FasTracKids in Centrul 2. Toti copiii care viziteaza targul pot confectiona propriile martisoare sau felicitari la atelierele de arta organizate pe aleea principala a parcului si conduse cu daruire de profesoarele de arta de la Gradinita Bambi.

“Organizarea acestui targ de martisoare de catre gradinita noastra are ca scop valorizarea copiilor prescolari in afara institutiilor unde acestia se formeaza si aducerea lor in comunitate. Este o bucurie sa-i vezi cum infloresc o data cu primavara sub privirile mandre sau uneori mirate ale parintilor, bunicilor, fratilor mai mici sau mai mari, prietenilor sau cumparatorilor care descopera in loc de copii, persoane cu abilitati de comunicare si negociere. Copiii incearca diferite strategii de vanzare in cadrul activitatii din parc, isi exerseaza abilitatile matematice si se bucura alaturi de ceilalti care descopera martisoarele realizand impreuna mici opere de arta. In acest an, alaturi de copii cu dezvoltare tipica, la targ vor lucra şi copii afectaţi de tulburări din spectrul autist, asistati de personal de sprijin. Cristiana Boca – directoarea Gradinitei Bambi ”

Cu banii castigati, fiecare grupa de copii va decide asupra materialelor educationale cu care vor completa resursele existente in centrele de activitate. In felul acesta, copiii vor constientiza valoarea banilor si modul in care acestia circula. Asociatia Invingem Autismul va folosi banii pentru derularea activitatilor de socializare din cadrul proiectului “Dupa-amieze vesele”.
-//-
Asociatia Invingem Autismul este o organizatie non-guvernamentala care are ca misiune  imbunatatirea vietii persoanelor afectate de tulburari din spectrul autismului.
Taguri:  Targ de martisoare parcul Alexandru Ioan Cuza
Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner