Targul de martisoare 2008 Imprimare E-mail


Targ de martisoare create de copiii de la Gradinitele Bambi

In perioada 28 februarie – 1 martie, copiii de la Gradinitele Bambi organizeaza in Parcul Bazilescu din Bucurestii Noi un targ de martisoare confectionate chiar de ei.

In fiecare zi de joi pana sambata, intre orele 11.00 si 13.00, copiii vor expune si vor vinde pe aleea principala a parcului martisoarele create de ei.
Copiii care viziteaza targul pot confectiona ajutati de artistii de la Bambi propriile martisoare, felicitari sau albume de primavara.  
In plus, toti copiii din parc se vor bucura de jocuri, concursuri, pictura pe fata si numere de magie.
“Prin aceasta actiune ii ajutam pe copii sa inteleaga valoarea banilor si sa castige respect de sine. Faptul ca vor valorifica martisoarele confectionate de ei, ii va face pe copii sa invete sa isi prezinte produsele si se bucure de aprecierea muncii lor.” spune Cristiana Boca, director Gradinitele Bambi.
Cu banii castigati, copiii vor merge intr-o librarie si vor cumpara carti si rechizite pentru Gradinita Bambi Bucurestii Noi din str. Mitropolit Varlaam nr. 45-47, sector 1.
-//-
Gradinita Bambi este prima gradinita particulara care aplica metodologia alternativa Step by Step si este un centru model de bune practici in ceea ce priveste educatia timpurie. Gradinita Bambi promoveaza cel mai inovativ program de educatie timpurie, FasTracKids.

Pentru relatii suplimentare, persoanele de contact sunt:
Laura Ivancioiu – Deci se poate
tel. 0724 232 242, e-mail Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Roxana Avram – CEDP Step by step
tel. 0744 360 004, e-mail Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner