Telenovela Iubire de leoaica Imprimare E-mail


Animalele de la Grădina Zoologică Bucureşti, personaje de film
Telenovela “Iubire de leoaică” a fost lansată pe site-ul Digital Zoo
Cele mai jucăuşe şi inteligente animăluţe de la Zoo Bucureşti sunt protagonistele ineditului film „Iubire de leoaică”, ce poate fi vizionat acum pe site-ul http://digitalzoo.kappa.ro. Leoaica Ella şi partenerul ei Marc, tigroaica Luna, năzdrăvanii Julio şi Isabela, pelicanul Gogu şi ursoaica Gina îşi demonstrează talentul artistic într-o adevărată telenovelă ce va face deliciul tuturor iubitorilor de animale.

Povestea filmului a fost selectată în urma concursului online de scenarii, organizat de UPC România, Animal Planet şi Grădina Zoologică Bucureşti şi adresat copiilor cu vârste între 7 şi 14 ani. Copiii au avut posibilitatea de a selecta din 20 de secvenţe filmate, disponibile pe site, pentru a-şi imagina o poveste despre viaţa animalelor. Scenariul câştigător, creat de Ioniţă Miruna Florentina a atras atenţia juriului datorită situaţiei inedite în care sunt suprinse animăluţele de la Zoo şi prin umorul poveştii.

Filmuleţul aduce în prim-plan o zi obişnuită la Grădina Zoologică, care va lua o cu totul altă direcţie în urma secretelor împărtăşite de melancolica Ella vecinilor ei. Aceasta le povesteşte animăluţelor voioase cum a descoperit în junglă un copil abandonat şi  aventurile prin care a trecut având grijă de el. Filmuleţul are un final surprinzător, care poate fi descoperit urmărind scurta telenovelă pe site-ul http://digitalzoo.kappa.ro.

“Concursul de scenarii desfăşurat pe site i-a provocat pe micuţi să îşi demonstreze inventivitatea prin crearea celor mai inedite poveşti cu animăluţe preferate de la Grădina Zoologică. Ideea concursului a pornit de la importanţa stimulării creativităţii pentru copii, care învaţă, astfel, să se cunoască pe ei înşişi şi să-şi construiască o personalitate armonioasă. Le mulţumim tuturor celor care au participat la concurs, iar acum îi invităm să vizioneze primul film cu vedetele de la Zoo şi să descopere o poveste amuzantă şi emoţionantă în acelaşi timp.”, a declarat Dragoş Militaru, Director Comercial UPC România.


Vizitatorii website-ului http://digitalzoo.kappa.ro pot urmări în continuare live şi aventurile de zi cu zi ale vedetelor de la Grădina Zoologică. Mai mult, Digital Zoo îi aşteaptă pe vizitatori şi cu noutăţi din lumea animalelor, poveşti interesante şi fotografii amuzante.

Informaţii suplimentare despre UPC    
UPC România este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din ţara noastră. Reţelele UPC România deservesc, în acest moment, peste 1.178.000 de clienţi în 200 oraşe. Potrivit viziunii companiei, această lume fascinantă în care trăim, dar deseori complexă, trebuie să fie accesibilă tuturor. Cei 10.000 de angajaţi UPC din Europa dau viaţă viziunii companiei prin simplitatea şi căldura umană care se regăsesc în fiecare din acţiunile lor. UPC România  este afiliată la Liberty Global, Inc. (www.upc.ro)


Liberty Global, Inc. este liderul industriei mondiale de comunicaţii prin cablu oferind servicii avansate de video, voce şi internet în bandă largă, pentru a-şi conecta clienţii la lumea informaţiei, a comunicării şi a divertismentului. La data de 30 iunie 2010, LGI oferă servicii de înaltă calitate, către aproximativ 18 milioane de clienţi din 14 ţări în principal în Europa, Chile şi Australia. Liberty Global, Inc. deţine acţiuni în companii de distribuţie de programe şi conţinut media, cum este Chellomedia în Europa. (www.lgi.com)

Informaţii suplimentare despre Animal Planet

Animal Planet este unicul brand din lume care oferă telespectatorilor conţinut captivant, plin de emoţie şi pasiune, dedicat animalelor – de la specii sălbatice până la animale de companie. Animal Planet stabileşte o legătură între oameni şi animale, prin programe bogate, profunde, oferind iubitorilor de animale acces la informaţii şi divertisment prin intermediul mai multor platforme, între care: televiziune, online (accesând discoverytv.com) şi produse comerciale. Găsim aici natură în stare pură, prezentatori originali, momente irepetabile din viaţa animalelor sălbatice şi a oamenilor apropiaţi de ele; iniţiative şi instituţii care îşi propun să protejeze natura; şi medicină veterinară la cel mai înalt nivel. La fel ca şi animalele – Animal Planet este o experienţă fascinantă, instinctuală, neaşteptată şi despre care merită să se vorbească. În lumea contemporană a tehnologiilor performante şi a stresului permanent, Animal Planet oferă divertisment captivant în stare pură, prin programe care sondează instinctele primare ce ne impulsionează pe toţi. Aici găsim poveşti fascinante ce rezonează cu condiţia umană, transmiţând emoţii puternice telespectatorilor.

Programele Animal Planet sunt difuzate 24 de ore pe zi, incluzând docu-telenovele, programe despre supravieţuirea celor mai bine adaptate specii, divertisment cu animale de companie şi istorie a naturii. Câteva dintre cele mai de succes programe sunt: Regatul Panda, Insula Urangutanilor, Moşia mangustelor, Animale de la A la Z.

Animal Planet este disponibil în peste 315 milioane locuinţe din întreaga lume. Lansat pentru prima dată în afara graniţelor SUA în 1997, în Europa, Animal Planet este o companie cu capital mixt înfiinţată de Discovery Communications şi BBC Worldwide în toate regiunile internaţionale, excepţie făcând Marea Britanie şi Italia. Postul este disponibil în România din anul 1998.


Informaţii suplimentare despre Grădina Zoologică Bucureşti

Grădina Zoologică Bucureşti a fost înfiinţată în anul 1955, însă nu sub forma actuală, ci a unui mic “colţ zoologic”. Până în anul 1959, efectivele de animale s-au concentrat progesiv în colţul zoologic Băneasa, care mai târziu a devenit Grădina Zoologică Bucureşti.

Zoo Bucureşti acoperă o suprafaţă de 5.85ha şi deţine în jur de 150 de specii şi subspecii, aparţinând atât faunei exotice, cât şi faunei autohtone.

Zoo Bucureşti te aşteaptă în fiecare zi începând de la 9.00 dimineaţa cu poveşti despre anaconde, cinteze, struţi şi tigri, oi berbere şi alte animale pe care le-ai mai văzut doar la Animal Planet. Plimbă-te pe aleea tigrilor şi opreşte-te apoi la familia leilor, ce locuieşte într-o cuşcă transparentă, nouă, care-ţi va da impresia că te afli chiar lângă ei. Urmăreşte joaca maimuţelor şi ascultă cum găinuşele de baltă vorbesc pe limba lor. Nici nu-ţi vei da seama când a trecut o zi întreagă în care vei face cunostinţă cu sute de noi prieteni.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să contactaţi:

Ariana Badin – PR & Communication Manager, UPC România
T:  + 40 31 101 8100
M: + 40 752 095 080
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner