Dragonii Ado si Ada te premiaza Imprimare E-mail


Castigatorii concursului sunt urmatorii:

Andreea Raisa – dragon
Savu Florentina – dragon
Cristea Madalina  - abonament 3 luni
Popescu Luminita – abonament 3 luni

Felicitari tuturor participantilor!
 
 
 
Cu www.scoalaparintilor.ro si www.dragoni.ro castigi, inveti si te joci !

Educatia puiului tau este cu siguranta prioritara!
www.dragoni.ro este dedicat educatiei copilului tau!

Acceseaza jocurile colorate de pe site impreuna cu copilul tau si gaseste povestea din camera dragonului 3-5 ani sau lumea spatiala  6-9 ani.

Dragoni.ro a fost creat cu inţentia de a îmbina într-un mod cât mai echilibrat joaca copiilor cu acumularea cunoştinţelor. Jocurile propuse sporesc pregătirea copiilor în domenii precum matematică, engleză, muzică, pictură si creativitate.

Familia Dragonilor este formata din Ado si Ada, doi dragoni cărora le place sa se joace şi in acelaşi timp să acumuleze cunoştinţe. Impreună cu Ado şi Ada copilul tău va afla informaţii din următoarele domenii: limba engleză, matematică, limba romană, cifrele, animalele, instrumentele muzicale.

Descrie intr-o fraza subiectul povestii si trimite pe adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina. sau completand formularul de mai jos . Cele mai bune 2 raspunsuri vor fi premiate cu un abonament gratuit pe o perioada de 3 luni, cu ajutorul caruia puiul tau va avea acces la toate cele 80 de jocuri educationale prezente pe site.

In plus daca trimiti desenul copilului tau cu cei doi dragoni Ado si Ada pe adresa de mail Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina. poti castiga prin tragere la sorti una dintre cele 2 papusi Ado.
papusidragoni.jpg


Nu rata sansa de a beneficia de un abonament gratuit pe www.dragoni.ro, singurul site-ul unde copilul tau se joaca si acumuleaza cunostinte!
 
dragoni.jpg
Pentru a participa la concurs este obligatoriu sa ai un cont pe site-ul ScoalaParintilor.ro .
Concursul se desfasoara pe perioada: 16 noiembrie – 5 decembrie 2010.
Castigatorii vor fi afisati pe site si anuntati pe data de 6 decembrie 2010.

Toate materialele trimise de dumneavoastra vor fi publicate pe site.
Formularul de inscriere il gasiti mai jos.
Succes!
 
 
Site-ul www.dragoni.ro a fost creat cu inţentia de a îmbina într-un mod cât mai echilibrat joaca copiilor cu acumularea cunoştinţelor. Jocurile propuse sporesc pregătirea copiilor în domenii precum matematică, engleză, muzică, pictură si creativitate.
            La baza conceptului dragoni.ro stă o echipă profesionistă a cărei principală misiune este de a găsi soluţii inovatoare pentru a-i încuraja pe copii să acumuleze cât mai multe cunostinte prin ceea ce ii atrage cel mai mult: JOACA.
Familia Dragonilor este formata din Ado si Ada, doi dragoni cărora le place sa se joace şi in acelaşi timp să acumuleze cunoştinţe. Impreună cu Ado şi Ada copilul tău va afla informaţii din următoarele domenii: limba engleză, matematică, limba romană, cifrele, animalele, instrumentele muzicale.
            Fondatorii proiectului vin din Israel având o vastă experienţă de 15 ani în acest domeniu. Piaţa neexploatată din România a dus la iniţierea acestui proiect. 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner