Cu bebe la mare Imprimare E-mail


Copilul are mai mult de 8 luni. Putem sa il luam la mare? De ce nu? E mai bine in septembrie ; soarele nu este prea puternic deci pericolul de insolatie este minim.
ImageApa marii este de obicei calda inca deci Copilul poate face si o baie, macar una mica ; aglomeratia scade si totodata cortegiul ei de neplaceri (galagia care te impiedica sa auzi Marea, impurificarea aerului, a apei si a nisipului care insotesc intotdeauna « lumea multa ».

NU UITA INSA! : soarele chiar mai putin fierbinte, poate face rau daca se abuzeaza de el. De aceea se recomanda protejarea capului Copilului cu o boneta de culoare deschisa si expunerea limitata la soare ; vreo ora pe zi, in doua reprize ar fi suficent pentru Copil sa stea dezbracat pe plaja. In result timpului, pe malul marii, cat mai aproape de apa, cu capul acoperit, cu camasuta lunga pana la glezne, copilul poate sa se joace in nisip, sa alcatuiasca primele constructii, sa respire aerul cu stropi mici de apa sarata, sa faca prima oara cunostinta cu imensitatea Marii.
Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 

 

 

newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner