Cursuri


Cursuri CREATIVE - noutati


ImageAsociatia CREATIV – Centrul de Resurse pentru Educatie Animatie Training Initiativa si Voluntariat este o  organizatie non guvernamentala infiintata in anul 2005 de profesionisti cu experienta in educatia alternativa care si-au propus ca misiune sa  “TransForme lumea prin joc”.
 
FasTracKids – locul unde invatarea e distractiva


ImageFastrackids este un program de educatie conceput in Statele Unite ale Americii de psihologi si educatori de talie mondiala si isi propune sa fructifice la maximum oportunitatile de cunoastere deschise copiilor in perioada cuprinsa intre 3 si 8 ani.
 
Noutati cursuri FasTracKids


ImageDin septembrie 2007 Centrul Step by Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala lanseaza programul  de educatie complementara nr. 1 in lume – FasTracKids – program de educatie conceput in Statele Unite ale Americii de psihologi si educatori de talie mondiala.
 
Tehnici cognitiv-comportamentale de interventie in agresivitate la copii


ImageCentrul "Expert"-centrul de consultanta psihologica si orientare profesionala al Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca,  in colaborare cu Asociatia de Stiinte Cognitive din Romania (ASCR) organizeaza in luna august urmatorul workshop adresat profesionistilor din domeniul psihologiei copilului si adolescentului:

 
Cursurile FasTracKids din Septembrie la Gradinita Bambi


  Image Centrul Step by Step pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională va organiza cursuri FasTracKids, programul educaţional pentru copii numărul 1 în lume, potrivit revistei americane Entrepreneur Magazine.
 
Ludoteca


ImageLudoteca este o "biblioteca de jocuri, un loc unde copiii de varste diferite si cu potentialuri diferite devin protagonistii tuturor activitatilor. EI organizeaza si desfasoara sub indrumarea adultilor (specialisti si voluntari) activitati de animatie, activitati sportive, ateliere de desen, dans, teatru, jocuri.
 
CURS PENTRU PARINTI


Image„TOTUL ESTE JOC DE LA NASTERE LA  6 ANI!”
Cum învaţă  copiii mici?
Diversitatea situaţiilor de învăţare
Copilul  mic este actor - teatru , învăţare, educaţie
 
Cursul de educatie pentru parintii cu copii supradotati


Cursuri pentru copii supradotatiO noutate pe piata educationala, cursul de educatie pentru parintii cu copii supradotati contine: * Caracteristicile timpurii ale copiilor supradotati * Evolutia optimala a copiilor dotati si mediul optimal de hranire a acestei evolutii * Alternativele de reactie a copilului dotat in fata comportamentului familiei, mediului social, scolii * Introvertire-extravertire, real-oniric, vizual spatial-auditor secvential * Dezvoltarea abilitatilor, odihnirea si recuperarea, dezvoltarea domeniilor de pasiune *
 
Cadru didactic si parinti o relatie de parteneriat


Image “ Cadru didactic – parinti, o relatie de parteneriat”
Titularul cursului - psiholog dr. Carmen Anghelescu Cursul  se adreseaza profesionistilor (cadre didactice, asistenti maternali, asistenti sociali) care lucreaza cu parintii.
 
Activitati de invatare pentru copiii foarte mici


Image “ Activitati de invatare pentru copiii foarte mici”
Titularul cursului - psiholog dr. Carmen Anghelescu Cursul se adreseaza atat cadrelor didactice din invatamantul preprimar traditional cat si celor din alternativa educationala Step by Step
 
Cursul pentru Parintii care asteapta un copil


ImageAsociatia CREATIV anunta organizarea,la inceputul lunii mai 2007, Cursul pentru Parintii care Asteapta un Copil.
Alaturi de echipa noastra, formata din psihologi, formatori, medic specializat Lamaze, veti avea ocazia sa discutati despre ce inseamna pentru voi si copilul vostru parcursul venirii pe lume, cu toate transformarile, asteptarile, temerile si bucuriile pe care le presupune.
 
<< Start < Inapoi 1 2 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 16 - 28 din 28
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner