Control parental pentru PC Imprimare E-mail


Control parental pentru PC
Clubul FunnyPcWorld din Iasi organizeaza incepand cu luna Ianuarie 2010 cursuri de Control parental pentru PC.
Principalele teme abordate la cursul de CONTROL PARENTAL pentru PC sunt:

1.    Calculatorul, prieten sau duşman pentru copiii nostri?
2.     Avantaje şi dezavantaje pe Internet.
3.    Despre jocurile pe calculator şi cum le alegem pentru a fi folositoare copilului nostru. Sisteme de rating ale jocurilor.
4.    Control Parental pentru PC. Învaţă să controlezi activitatea copilului la calculator cu ajutorul programelor pentru controlul utilizării calculatorului – va explicam detaliat cum sa instalati programele si cum sa le folositi.
Pentru ca...
•    Dependenta de calculator si de jocuri
•    Jocurile nepotrivite varstei accesate de pe internet fara stirea parintilor
•    Pornografia pe internet
•    Jocurile de noroc on-line
•    Marketing-ul direct adresat copiilor
     sunt riscurile la care va expuneti copilul atunci cand il lasati in fata calculatorului nesupravegheat.
La clubul FunnyPcWorld veti invata cum sa folositi calculatorul astfel incat cu ajutorul lui sa limitati timpul petrecut la calculator si la jocuri, sa interziceti accesul la site-urile web nepotrivite varstei, sa inregistrati activitatea copilului la calculator pentru a vedea mai tarziu la ce a folosit copilul calculatorul.

Pentru programul de desfasurare al cursului si inscrieri vizitati site-ul www.funnypcworld.ro sau contactati-ne pe adresa de mail Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina. sau la telefon 0766368767.


Comentarii (2)add
cum sa scapam de grijile internetului : Crangus Ana Maria
CONTROLUL TOTAL AL PARINTELUI ASUPRA ACTIVITATII COPILULUI PE CALCULATOR!Zi de zi auzi tot mai multi parinti cum se plang de inactivitatea fizica a copilului datorita faptului ca nu se mai dezlipeste de calculator. Pe langa acest inconvenient, constant observi comportamente total necorespunzatoare ale copilului care, influentat de imagini sau inregistrari postate pe anumite site-uri,transforma radical comportamentul acestuia in unul violent, lipsit de o conduita de bun simt si respect.

Este de apreciat efortul canalelor media de combatere a scenelor de violenta sau a scenelor obscene in reviste sau pe programe de televiziune, dar ce facem daca permitem libertate copilului sa navigheze pe internet pe diferite site-uri ce deruleaza imagini si inregistrari total necenzurate?E-lock permite in sfarsit parintilor sa decida ce anume are voie copilul sa faca in calculator si ce nu.

E-Lock permite restrictionarea definitiva sau partiala a anumitor site-uri, softuri sau chiar a conectarii la internet conditionat (o ora pe zi, sau intr-un anumit interval de timp - cand parintele este acasa si poate supraveghea).

E-lock permite parintelui sa-i dea acceptul pe internet numai pe anumite pagini ( biblioteca virtuala, site-uri educative, etc.) si doar atat.

E-Lock permite parintilor sa dezafiseze anumite fisiere personale ce nu trebuie vazute de copil.
www.xprot.ro
...
... : IoanaSoricelul
Eu mai recomand si softul de parental control Smart Guard, al UPC-ului. Il are nepotica mea si e foarte foarte util smilies/grin.gif
...
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner