Curs parinti-educatie de excelenta Imprimare E-mail


Va invitam la un curs recomandat tuturor parintilor, ca si curs obligatoriu, ai caror copii au abilitati peste medie / abilitati inalte
Sambata, 16 octombrie ora 10 am, Curs pentru parinti pentru educatie de excelenta

Cursul va dura maxim 6 ore. Are loc la Centrul de Inovatie Didactica, sector 6, Bucuresti, str Pascani 6 (atasam harta- zona Romancierilor, Drumul Taberei, vis-a-vis de Policlinica Cetatea Histriei, in spatele blocurilor, in incinta scolii 155).
Este un curs vital pentru a intelege aspecte ale dezvoltarii copiilor dvs. care au fost identificati cu abilitati peste medie sau abilitati inalte in testarile desfasurate de IRSCA Gifted Education in lunile mai - august in sectorul 6, in cadrul primului Program de Inovatie Didactica dedicat descoperirii si dezvoltarii inteligentelor multiple ale copiilor.

Atasam harta (zona Romancierilor ).

Detalii despre subiectele abordate:
http://giftededu.org/curs

De ce sa vii la acest curs?

    *      Deoarece copiii cu abilităţi înalte au nevoi educaţionale speciale, recunoscute prin lege (Legea 17/2007) şi sunt un grup social vulnerabil. Daca vii la curs ai putea sa afli aspecte de maxim interes despre care nu stiai inainte
    *      Cei mai mulţi copii cu abilitati inalte nu ating succesul social sau profesional (1 din 2 se rateaza, potrivit cercetărilor internaţionale) datorita sistemelor care restrictioneaza dezvoltarea diferentiata. Acest aspect iti va da de gandit, pentru ca daca ei nu au stimulente tot mai variate, si grade sporite de dificultate pentru ceea ce deja stiu sa rezolve, scoala nu le va obtine colaborarea sporita si un grad implicare ridicat al lor la clasa. In aceste conditii, sansa copilului sta in parintii, sa afle nevoile sale speciale si sa il sustina foarte specific. Asadar, vei afla cum ii puteti sustine mai bine!

    *      Este garantat prin Legea 17/2007 “dreptul la o educaţie diferenţiată, ca ansamblu de programe educaţionale formale, nonformale şi informale, adecvate dezvoltării segmentului de populaţie reprezentat de tinerii supradotaţi, capabili de performanţa înaltă, caracterizat prin nevoi particulare” (Art. 3 / Legea 17/2007). Veti putea afla cum aceasta lege sustinuta in parlament de IRSCA Gifted Education poate fi folosita si popularizata in avantajul copiilor dvs. si cum acest program initiat in sectorul 6 poate fi un foarte bun aliat pentru a creste calitatea actului didactic al profesorilor din scolile afiliate (21!), ceea ce se va reflecta in viata copilului dvs la scoala. Profesorii din 21 de scoli partener in program au acces la cursuri gratuite!! cu noile tehnologii didactice, de week-end (la care dvs in calitate de parinti ii puteti recomanda) la Centrul de Inovatie Didactica! O sansa extraordinara pentru profesori si implicit, pentru copii.

    *      Pentru ca sunt averea noastra! Ne face placere sa va transmitem citatul recomandarii infiintarii unui centru pentru copiii dvs, venit din partea unei somitati pe plan international din domeniu educatiei de excelenta:„ Nici o națiune, nici o societate nu își poate permite să neglijeze copiii și tinerii cu cele mai mari potențiale aparținand poporului său. Vârfurile constituie o bogăție națională. ” — apl. Prof. Dr. phil. habil. Klaus K. Urban, Sonderpädagogische Psychologie, Institut für Sonderpädagogik (IFS), Philosophische Fakultät, Leibniz Universität, Hannover, ex Presedinte WCGTC - World Council for Gifted and Talented Children.


Cursul costa 200 lei. Recomandam min 1 parinte/ familie.
Plata cursului direct in contul:
IRSCA Gifted Education
Cod Fiscal: 17262316
Banca: BancPost Sucursala Dr Taberei, RO 55 BPOS 7360 6978 152 RON 01.
Detalii plata: curs parenting nume si prenume parinte

Dupa efectuarea platii (nu avem nevoie de scanari ale chitantelor!, putem verifica prin online banking), va rugam sa trimiteti un SMS la 0729-029484 cu confirmarea platii si un email, la Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Dl Colceag se va bucura sa va cunoasca si tot el va fi referentialul pentru situatiile mai complicate de viata ale copiilor dvs. de acum incolo.
Nu-l ratati! E o sansa pentru copilul dvs!
Multumim si va asteptam!


Proiectul de formare are loc in cadrul Programului de Inovatie Didactica Sector 6- desfasurat de IRSCA Gifted Education
in parteneriat cu Inspectorat Scolar Sector 6 Bucuresti care a condus la testarea la nivel international a unei populatii de 835 de copii pentru descoperirea abilitatilor cognitive si a inclus selectia cu WISC IV si includerea intr-un program de formare gratutia de 1 an a peste 40 de copii intr-o Scoala de Excelenta de descoperire si hranire a abilitatilor inalte. In acest moment la CID se desfasoara activitati ce includ 60 de copii cu abilitati inalte.
Despre proiect:
http://www.giftededu.org/primul
Fotografii din proiect:
http://picasaweb.google.com/pr.gifted.edu/


Atentie! Te intereseaza stirile noastre?
Pentru a fi la curent in viitor cu toate oportuntiatile de formare ale Centrului de Inovatie Didactica si IRSCA Gifted Education, initiator, va rugam sa va abonati la stiri:
http://groups.yahoo.com/group/inovatie/
http://www.facebook.com/Centrul
RSS: http://giftededu.org/feed


Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner