Cursuri CREATIVE - noutati Imprimare E-mail


ImageAsociatia CREATIV – Centrul de Resurse pentru Educatie Animatie Training Initiativa si Voluntariat este o  organizatie non guvernamentala infiintata in anul 2005 de profesionisti cu experienta in educatia alternativa care si-au propus ca misiune sa  “TransForme lumea prin joc”.
Omul incepe cu jocul. inainte de joc nu au existat decât activitati practice sau functionale, nu a fost nici o activitate gratuita sau teoretica. in joc contemplam, proiectam, construim. Sursa poate sa para foarte putin abundenta, foarte saraca la origine, totusi tocmai prin joc rasare de peste tot umanitatea si prin joc umanitatea se dezvolta.

Jocul reprezinta astfel, pentru noi, principalul instrument de formare, educare, comunicare, relationare si integrare. Echipa CREATIV sustine programele:

CREATIV pentru COPIL SI FAMILIE
Ghidarea parintilor catre o comunicare armonioasa si relatii sanatoase cu copilul.
Este un program pentru responsabilizare si educare parentala in cadrul caruia parintii beneficiaza de consiliere psihologica individuala sau pentru cuplul parinte-copil, informare si orientare socio-profesionala.

CREATIV EDUCATIV
Programul  J.O.C.– Jocuri pentru Orientarea Copiilor. Antrenarea copiilor intr-un proces educational activ, complementar sistemului educational oferit de scoala si familie.
1. Proiectul Craite - Stimulare pentru viata. Activitati de stimulare senzoriala si dezvoltare armonioasa din punct de vedere psiho-motor pentru copiii de 0-3 ani din spitale.
2. Proiectul Ludoteca. Crearea unui spatiu de explorare si cunoastere prin intermediul jocului destinat in special copiilor dar si adultilor aflati in preajma lor; dupa ce am deschis 4 ludoteci,  pentru anul 2007 ne dorim sa punem bazele unei retele de ludoteci scolare in Bucuresti.
3. Tabere de creatie pentru copii. Organizarea de tabere pentru grupuri de copii – in special cei care provin din familii in dificultate - cu varsta intre 9-12 ani.

CREATIV INFORMAT
Centrul de FORMARE pentru invatare, aprofundare si specializare in arta jocului educativ.
Echipa de formatori CREATIV sustine:
1. cursuri de baza in animatia socio-educativa,
2. cursuri de specializare in animatie socio-educativa ,
3. cursuri pentru ludotecari,  care ofera informatiile de baza necesare pentru administrarea unei ludoteci,
4.cursuri de dezvoltare personala: “Miniscoala pentru mamici si tatici”; ”Antrenez pentru viata”,“Bilantul competentelor”. Astfel, fiecare are ocazia sa descopere si sa isi redescopere competentele personale, profesionale, educationale.

CREATIV Responsabil
Program pentru promovarea voluntariatului si a responsabilizarii comunitare ca forma de solidaritate in sprijinul copiilor in dificultate si de implicare activa a tinerilor/adultilor in viata comunitatii, cartierului sau a tarii; cuprinde pe de o parte stagii de practica ale studentilor si activitati de formare si perfectionare a voluntarilor in domeniul socio-educativ, iar pe de alta parte, campanii si evenimente speciale pentru atragerea de fonduri si spectacole organizate de copii pentru copii.

[1] Curs acreditat de CNFPA, in urma caruia se elibereaza diploma de specializare recunoscuta de MMSSF

 

CONTACTELE NOASTRE
Adresa: Bd. Pache Protopopescu nr. 104, sector 2, Bucuresti, Romania
T/F: 0040.21.25 25 635, E: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina. , S: www.creativ.org.ro


Comentarii (1)add
Creativitate : sab
Pe mine m-a ajutat foarte mult workshopul de creativitate organizat de Confidence Learning Center.Sunt oameni extraordinari.Vi-i recomand.www.clcenter.ro
...
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner