Cursuri de Canto cu soprana Irina Iordachescu Imprimare E-mail


Studioul de canto "VOICE OF MUSIC"

Organizeaza PRESELECTIE PENTRU COPII SI TINERI talentati, in data de 2 FEBRUARIE 2012, ora 17, la sediul aflat in str.Blanari, nr.23, etaj 3, sector 3 (Langa Str.Lipscani).
Cursuri de canto clasic & muzica usoara, pian si pregatire muzicala de baza pentru copii (incepand cu varsta de 6 ani), tineri si adulti, intr-un spatiu placut, nou amenajat, central, dotat cu toate instrumentele si instalatiile de sunet necesare !

Soprana IRINA IORDACHESCU (Opera Nationala Bucuresti), tenorul Mario Vasiliu si soprana/pianista Alexandra Stefan sunt cei 3 profesori care sustin aceste cursuri.

Printre proiectele Studioului "VOICE OF MUSIC" se regasesc organizarea de concerte, participarea in emisiuni TV si aprofundarea educatiei muzicale prin cursuri speciale de teorie muzicala si prin prezenta la spectacolele de Opera, Opereta si Musical din Bucuresti.

Relatii pentru inscrieri la
0766-963.359,
0748-169.269,
0723-353.522
Email:  Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.Taguri:  Cursuri de canto Irina Iordachescu soprana Voice of Music
Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner