Cursuri gratuite pentru viitorii parinti Imprimare E-mail


Sensiblu şi Fundaţia Sensiblu prin programul “Primii 3 ani” dau START cursurilor gratuite pentru viitorii părinţi.
Numărul 7 al catalogului Primii 3 ani, disponibil în farmaciile Sensiblu de la 1 iunie, dă START unui proiect educaţional şi informativ, constând în serii de cursuri GRATUTE adresate viitorilor părinţi.

ImageDespre cursurile START
Cursurile START sunt un mod eficient, competent şi avizat de a obţine informaţii utile şi structurate legate de nevoile copilului şi viitorilor părinţi.


Programul de pregătire pentru viitorii părinţi este flexibil şi se desfăşoară pe parcursul a 24 - 30 de ore de curs în grupe de câte 20 de participanţi. Cursurile START se vor ţine la sediul Fundaţiei Sensiblu*, din Bucureşti. Pe durata cursurilor, participanţii vor fi asistaţi de medici specialişti care le vor putea oferi informaţii specifice pentru fiecare trimestru de sarcină şi alte informaţii practice despre îngrijirea şi alimentaţia nou-născutului. La cerere, psihologii vor oferi viitorilor părinţi consiliere individuală şi de familie. Participanţii vor beneficia şi de asistenţă socială şi juridică şi vor primi sfaturi despre metodele naturale de naştere, gimnastică specifică perioadei sarcinii şi îngrijirea corporală a gravidelor.

Condiţii de înscriere la cursurile START

Există 2 modalităţi de înscriere pentru cei care doresc să participe la cursurile START:

a) completarea şi trimiterea talonului de înscriere disponibil în ediţia de vară a catalogului “Primii 3 ani” (care se distribuie gratuit în toate farmaciile Sensiblu).
b) înscrierea prin concursul cu premii surpriză pentru fiecare participant. Viitoarele mămici care doresc să participe la cursurile

START trebuie să scrie un scurt eseu de maxim 2500 de caractere care să conţină:

1. Motivaţia participării la proiectul START;
2. Ce tip de informaţii vor să afle
3. Ce categorii de produse pentru gravide şi nou-născuţi ar dori să fie prezentate la curs
4. O propunere de concurs în cadrul orelor de curs. Cea mai creativă propunere câştigă un premiu suplimentar constând în produse pentru nou-născuţi.

Înscrierea prin talonul din catalogul “Primii 3 ani” se va realiza în ordinea trimiterii, în limita locurilor disponibile. Pentru înscrierile prin intermediul concursului de eseuri, lucrările vor fi evaluate de Raluca Mosinoi, Psiholog Clinician - Psihoterapeut Fundaţia Sensiblu şi Zina Nichita, Brand Manager Sensiblu, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în luna iulie 2009.

Programul “Primii 3 ani pentru sănătatea mamelor şi a celor mici” este un program Sensiblu de informare şi educare a mămicilor despre produsele necesare creşterii şi îngrijirii copilului. Pentru susţinerea programului, Sensiblu a pregătit catalogul “Primii 3 ani” care vine în sprijinul părinţilor cu sfaturi de la specialişti, informaţii despre produsele destinate bebeluşilor şi proaspetelor mămici, cu ultimele noutăţi din acest domeniu, precum şi cu promoţii specifice sezonului. Acest catalog se editează trimestrial şi se distribuie gratuit în toate farmaciile Sensiblu.


Ediţia de vară a catalogului “Primii 3 ani”, disponibilă de la 1 iunie 2009 în farmaciile Sensiblu, prezintă informaţii utile despre problemele de alimentaţie care pot apărea pe perioada verii, despre protecţia copilului de razele soarelui şi de înţepăturile de insecte, promoţii  speciale pentru mămici şi copii şi detalii despre tombola din acest număr.


Tot în această ediţie a catalogului “Primii 3 ani ” poate fi găsit şi talonul de înscriere la cursurile START. Pentru mai multe informaţii vizitaţi site-ul www.primii3ani.com .


*Adresa sediului Fundaţiei Sensiblu este: Aleea Negru Vodă, Nr. 4, Bl. C3A, Sc. 3, Et. 3, Ap. 43, Sector 3, Bucureşti.

 Comentarii (1)add
Scoala mamei : anda radulescu
Stiu ca se fac cursuri gratuite si la Maternitatea Bucur si sunt tinute de moase, la cursurile d-stra vin si moase sa ofere informatii?
...
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner