Cursuri interactive prin programul Start Imprimare E-mail


Programul START vine cu o noua provocare pentru viitorii parinti: Cursuri interactive sustinute de specialisti Programul START, lansat de Fundatia Sensiblu în parteneriat cu Active Center si Miniblu, în luna noiembrie a acestui an, propune viitorilor parinti o serie de cursuri interactive, sustinute de medici specialisti în neonatologie.

Principalul sponsor, Klorane Bebe, ofera viitoarelor mamici prilejul de a testa personal produsele de îngrijire a corpului pe perioada sarcinii, precum si de a afla mai multe despre produsele destinate pielii sensibile a nou-nascutului. Cursurile sunt structurate pe 10 module, cu o frecventa de 2 ori pe saptamâna si se adreseaza grupurilor de maxim 15 participanti. Programul este flexibil si se desfasoara la Centrul de Consiliere Casa Blu din Aleea Negru Voda nr. 4, bloc C3A, sc. 3, et.3, ap. 43, sector 3.
 
Fiecare modul contine prezentari de produse, idei pentru mamici si tatici, recomandari pentru primele 3 luni de viata ale bebelusului, incursiuni video în sala de nastere, metode naturale de nastere, gimnastica specifica perioadei sarcinii si de dupa sarcina, aparate si obiecte de mobilier pentru „bebe”. Prezentarile din curs au caracter permanent, astfel mamicile pot viziona si testa produsele de îngrijire pe toata perioada cursurilor. Participantii sunt asistati de medici specialisti, care le pot oferi informatii specifice pentru fiecare trimestru de sarcina si alte informatii practice despre îngrijirea si alimentatia nou-nascutului.
 
La cerere, psihologii pot oferi viitorilor parinti consiliere individuala si de familie. Prima sesiune se desfasoara în intervalul 1 noiembrie - 11 decembrie 2009, între orele 16.00-19.00, iar urmatoarele vor fi programate anul viitor, începând din luna ianuarie 2010, adaptate în functie de cerintele de informare ale cuplurilor sau familiilor ce-si doresc ca bebelusul mult asteptat sa beneficieze de îngrijirea potrivita. „Prin acest program, propunem viitorilor parinti o modalitate mai atractiva de a se informa si de a lua contact direct cu cât mai multi specialisti din domeniu. Exercitiile practice le ajuta pe mamici sa se pregateasca, atât fizic, cât si psihic, pentru acea experienta unica în viata unei femei: nasterea. Chiar si dupa terminarea cursurilor, vom pastra legatura cu acei parinti preocupati de sanatatea copiilor lor, prin intermediul comunitatii online pe care ne-am creat-o”, declara Raluca Mosinoi, Psiholog Clinician - Psihoterapeut Fundatia Sensiblu, coordonatorul si initiatorul Programului START.
 
Cum ma pot înscrie în program? Pentru înscrieri si informatii suplimentare despre locatie va puteti adresa la tel: 021 311 46 36, de luni pâna vineri, între orele 10.00-18.00.
 
Despre Klorane Bebe GAMA KLORANE BEBE beneficiaza de experienta îndelungata, de peste 30 de ani a Laboratoarelor KLORANE în domeniul fito-cosmetologiei. Substantele active sunt alese cu rigoare, texturile confera un confort optim pentru pielea fragila a bebelusului. Laboratoarele KLORANE au selectionat extractul de galbenele ca principiu activ al produselor din gama KLORANE Bebe pentru exceptionalele sale proprietati calmante si catifelante, pentru efectele sale anti-iritante, reparatoare si reechilibrante datorita continutului bogat în beta caroten sau provitamina A. Despre Fundatia Sensiblu Fundatia Sensiblu este o organizatie non-guvernamentala si non-profit înfiintata în mai 2002. Un an mai târziu Fundatia Sensiblu s-a lansat oficial ca furnizor de servicii sociale prin programul Casa Blu pentru femeile si copiii victime ale violentei domestice. În 2008, peste 300 de femei si copii abuzati domestic au primit consiliere psihologica, juridica, sociala si gazduire în adapost.
 
Pentru detalii contactati:
Fundaţia Sensiblu 

Cristina HORIA,
Director Executiv Fundaţia Sensiblu
Tel: 0726. 301. 331

E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.  

Anda ISTRATE,
Coordonator Comunicare
Tel: 0728. 188. 235

E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
 

 Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner