Cursuri pentru Parinti cu Copii Prescolari Imprimare E-mail


ImageAsociatia CREATIV anunta organizarea, incepand cu aprilie 2007, a celui de-al patrulea modul al Cursului pentru Parinti cu Copii Prescolari .
 
 
 
 
Alaturi de echipa noastra, parintii au ocazia sa obtina informatii utile despre caracteristicile de dezvoltare ale prescolarului, despre relatia de atasament parinte -copil, despre stabilirea de limite sanatoase , despre jocuri si activitati adecvate varstei.
Ne adresam parintilor care doresc sa-si inteleaga si sa se faca mai bine intelesi de catre copiii lor, care vor sa comunice mai eficient cu ei, care vor sa afle mai multe despre dezvoltarea, nevoile specifice si dificultatile prin care trec copiii lor.


Cursul presupune 9 intalniri saptamanale de cate 2,5 ore si vine in intampinarea parintilor cu informatii interesante, consiliere si suport intr-o atmosfera prietenoasa si deschisa, in care fiecare parinte isi poate impartasi experienta proprie. Persoana de contact pentru informatii suplimentare si inscrieri: Adina Tita, psiholog, tel 252 56 35, e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner