Cursuri pentru parinti pentru dezvoltarea abilitatilor parentale Imprimare E-mail


Institutul International de Coaching din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca, centru de referinta pentru oferirea de servicii psihologice dovedite stiintific, anunta organizarea de coaching si cursuri pentru parinti pentru dezvoltarea abilitatilor parentale.
Din moment ce nu este nevoie de licenta, rareori facem eforturi pentru a ne pregati pentru cea mai importanta sctivitate din viata noastra, si anume sa ne crestem copiii. Parintii pot învata prin intermediul sedintelor cu specialistii Institutului International de Coaching cum sa-si creasca copiii în asa fel încât acestia sa fie sanatosi emotional si sa obtina performante ridicate iar parintii sa simta mai multa satisfactie în viata de familie. Puteti beneficia de serviciile noastre daca aveti copii cu potential ridicat si doriti sa le oferiti conditiile prielnice dezvoltarii acestuia sau daca aveti copii cu probleme emotionale si/sau comportamentale, programele parentale fiind considerate tratamente a caror eficienta a fost dovedita stiintific în reducerea acestora.

 Pe baza unei platforme de cercetare asupra impactului programelor parentale în reducerea problemelor de comportament ale copiilor (ADHD, tulburari opozitioniste si de comportament), parintii vor putea participa în perioada urmatoare gratuit la cursuri parentale pentru managementul comportamentului dificil al copiilor. Tematica cursurilor se bazeaza pe programul SOS Ajutor pentru parinti si vizeaza dezvoltarea abilitatilor parintilor de a-si reduce stresul legat de comportamentele dificile ale copiilor si dezvoltarea de deprinderi de management a comportamentelor problematice ale copiilor. Cursurile vor fi organizate în grupuri mici de 10-12 parinti si se vor desfasura o data pe saptamâna (2h), timp de 8 saptamâni, la  o ora agreata cu parintii.
 
Pentru înscriere si detalii legate de program, sunteti rugati sa o contactati pe psih. Oana Gavita, Director ICI, tel. 0743-733-345 sau sa scrieti la Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.


Comentarii (1)add
distrati-va si voi : sofi
...
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner