CURSURI PENTRU PARINTI Imprimare E-mail


Asociatia Creativ anunta organizarea, in luna septembrie, a unui nou modul al Cursului pentru Parinti cu Copii Prescolari. Alaturi de echipa Creativ, formata din doi psihologi, un asistent social si un psihopedagog, parintii au ocazia sa obtina informatii utile despre caracteristicile de dezvoltare si problemele specifice varstei prescolaritatii, despre relatia de atasament parinte-copil, despre disciplinarea pozitiva, despre jocuri si activitati adecvate varstei.
ImageScopul acestui curs este de a imbunatati comunicarea cu propriul copil, parintii invatand sa recunoasca, sa inteleaga si valideze nevoile si emotiile copilului. Cursul presupune 8 intalniri saptamanale de cate 2,5 ore si este destinat parintilor interesati sa impartaseasca din experienta lor impreuna cu alti parinti. Data limita de inscriere este 8 septembrie 2006. Persoana de contact: Adina Ungureanu, psiholog, tel 252 56 35, e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

 

Asociatia Creativ anunta organizarea, incepand cu luna septembrie, a Cursului pentru Parintii care Asteapta un Copil. Parintii vor primi informatii si suport psihologic in legatura cu perioada sarcinii, momentul nasterii si primele luni de viata ale copilului. Obiectivele cursului: Intelegerea etapelor de dezvoltare fiziologica si senzorio-afectiva a fatului si a transformarilor fizice si psihologice prin care trece mama pe parcursul sarcinii; Constientizarea relatiei de atasament dintre fat-mama si tata si dinamica relatiilor cu ceilalti membri ai familiei (frati, bunici); Pregatirea psihologica a mamei pentru momentul travaliului si al nasterii; Recunoasterea si adaptarea la nevoile belelusului din primele luni de viata

Intelegerea rolurilor si responsabilitatilor adultilor din familie in ingrijirea copilului. Cursul se desfasoara pe parcursul a 9 intalniri saptamanale, fiecare intalnire fiind de 2,5 ore. Data limita de inscriere este 8 septembrie 2006. Persoana de contact: Adina Ungureanu, psiholog, tel 252 56 35, e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Taguri:  Cursuri pentru parinti. Despre nastere exercitii metode de nastere lamaze sarcina
Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner