OCUPATI-VA DE PROBLEMELE VACANTELOR Imprimare E-mail


ImageMilioane de persoane iau tot felul de pachete turistice si se bucura de ele imediat, dar se poate intampla ca ceva sa nu mearga asa cum a fost pervazut fara vina dvs.
Multa lume a avut adevarate cormaruri cu vacantele. Multe din aceste probleme pot fi datorita naivitatii celor care pleaca in vacanta. Daca este prima oara cand plecati in vacanta cu o agentie de turism, interesati-va cum este temperatura, daca este aer conditionat, orele de zbor, inainte de a rezerva locuri. Aceste caracteristici sunt de obicei clar prezentate in brosura.
Sursa : www.mybank.ro  

Caldura nu este vina agentului dvs de turism. Satui de verile ploioase multe lume se duce in locul cel mai calduros cu putinta. Cu cat este mai cald cu atat mai bine, mare greseala! Chiar si pentru localnici caldura mare este insuportabila. Asa ca va deveni neplacut si pentru dvs.

Asa ca , de ce sa nu va duceti in Mai sau in Septembrie, este tot cald si in plus nu este asa de scump. Daca in schimb va duceti in vacanta in mijlocul verii, areul conditionat este vital intr-un climat fierbinte.

Drepturile dumneavoastra
Ati putea avea motive sa va plangeti da anumite aspecte ale vacantei dvs care sunt nesatisfacatoare, ca si cazarea sub-standard, zgomot, etc. Depuneti o plagere imediat reprezentantului local si afceti asta cat inca sunteti in vacanta si mai aveti o snasa sa mai salvati ceva. Un formular de plangere ar trebui completat cat mai curand posibil. In cazul in care nu faceti asa ceva, agentul dvs de turism ar putea replica ca nu au avut nici o sansa sa repare situatia.

Alertati-va ghidul cat mai repede cu putinta. Sunt platiti pentru a va ajuta si de obicei asta fac. Cereti o alta cazare daca a dvs nu este satisfacatoare. Este destul de usor pentri ghidul dvs sa va gaseasca un lat hotel, pentru ca au suficiente in agenda lor. Pana la urama aceasta pauza anuanala sau bi-anuala este a dvs pentru a va relaxa si o suma mica de bani nu compenseaza pentru faptul ca vacanta dvs a fost distrusa. Plangeri importiva agentiilor de turism au crescut in ultimii 5 ani. Dar acest lucru se poate intampla si datorita faptului ca , clientii devin din ce in ce mai informati si datorita faptului ca piata turistica s-a dezvolat, decat datorita faptului ca nu urmaresc standardele.

Daca facilitatile sau imprejurimile nu sunt ceea ce ati rezervat, atunci aveti un motiv foarte serios de a va cere o parte sau toti banii innapoi. Daca faceti o plnagere, trebuie sa dovediti ceea ce sustineti. Cateva sfaturi:
- Strangeti cat mai multe dovezi cu putinta atata vreme cat sunteti acolo
- Luati numlele sau adresele, ori marturii ale altor persoane in sitatii similare. Rugati-i sa semneze marturii si faceti fotografii ale facilitatilor sub-standard sau chiar mai bine, folositi o camera de luat vederi. Proba fotografica este foarte puternica.
- Pastrati toate chitantele de la toate platile facute, atat pentru vacanta cat si pentru platile pe care a trebuit sa le faceti datorita acestor probleme, ca de exemplu calatorii cu taxiul, telefoane date la distanta lunga, sau costurile de cazare la un alt hotel.

Daca aveti o probleme atunci cnad sunteti in vacanta, contactati-va imediat reprezentantul agentiei de turism sa caute un aranjament alternativ potrivit si fara costuri suplimentare. Totusi in anumite cazuri poate fi prea tarziu de a rectifica situatia (cand plaja din statiune este practic neexistenta, sau cand apartamentul nu are vedere la mare asa cum era specifivat in rezervare).

La intoarcere ar trebui sa srcieti o scrisoare de plangere catre agentul dvs de turism, aratand exact acolo unde a fost incalcat contrectul si furnizand cat mai multe dovezi in documente cu putinta pentru a va sustine cazul. Ar trebui sa scrieti aceasta scrisoare in mai putin de 28 de zile de la intoarcerea dvs din vacanta, subliniind neplacerile din vacanta. Primul pas in procesarea unei plangeri este de a contacta agentul dvs de turism direct si sa subliniati problema dvs.Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner