Ploteus - Portalul Ofertelor de Educatie din Spatiul European Imprimare E-mail


ImagePLOTEUS urmareste sa ajute studentii, pe cei ce caută un loc de muncă, muncitorii, parintii, consilierii carierei si profesorii sa gaseasca informatii despre studiul in Europa.

In PLOTEUS puteti gasi toate informatiile relevante despre invatarea permanenta în Europa:

  • Oferte de studiu si posibilitati de formare disponibile in intreaga Uniune Europeana. Aceasta sectiune contine legaturi cu web site-uri ale universitatilor si institutiilor de invatamant superior, baze de date cu scoli si cursuri de formare profesionala si educatia adultilor.
     
  • Sisteme de educaţie si formare: descrieri si explicatii ale diferitelor sisteme de educatie din diferite tari din Europa.
     
  • Programe de schimb si burse (Erasmus, Leonardo da Vinci, Socrates, Tempus) disponibile in tarile europene. date de contact, proceduri de candidatura pentru burse etc.
     
  • Tot ce trebuie sa cunoasteti atunci cand calatoriti in strainatate in una din tarile Europei: costuri pentru subzistenta, taxe de studii, cazare, cadrul legal si alte informatii generale din tarile Europei.
PLOTEUS este administrat de Directoratul General pentru Educatie si Cultura al Comisiei Europene in colaborare cu Centrele Naţionale de Resurse pentru Orientare Profesională (Euroguidance).


Comentarii (1)add
reply this post : EBONYHowe
The mortgage loans are important for people, which want to start their own business. As a fact, it's not really hard to get a car loan.
...
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner