Scoala romaneasa Piticot din Olanda Imprimare E-mail


Image"Scoala Piticot", o scoala de limba romana pentru cei mici, infiintata de un grup de romance din Olanda, si-a deschis portile la sfarsitul lunii martie, in localitatea Almere (Olanda), initiatoarele proiectului stabilind ca, pana la inceputul vacantei de vara, sa se intalneasca aproximativ o data la 3 saptamani.
Datele, locurile si tematica intrunirilor sunt urmatoarele: duminica 15 aprilie in Haga, ora 10.00, tematica: culori;
Sambata 5 mai, la Keukenhof in Lisse, vizita la expozitia de flori, tematica: culori si flori, ora la care va avaea loc intalnirea se va comunica ulterior; sambata 2 iunie in Capelle a/d IJssel, ora 10.00, tematica: se va comunica ulterior; si duminica 24 iunie, locatia, ora si tematica se va comunica ulterior. Pentru orice alte informatii, formularul de inscriere, adresa exacta a intrunirii sau alte sugestii, se poate lua legatura cu grupul de romance la adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina. Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.

Intalnirea de debut din Almere s-a desfasurat sub forma unei sedinte de testare in care s-a incercat satisfacerea dorintelor fiecarui parinte, informeaza pagina de web a romanilor in Olanda.
In cadrul acesteia sa va vorbi numai in romaneste, se va canta, colora, se vor citit povesti, iar copiii se vor juca. Deocamdata este vorba doar de o singura grupa, dar, daca se strang destui copii, acestia vor fi repartizati pe grupe de varsta si programul va fi adecvat.
 
Organizatorii spera sa poata forma doua grupe, una de gradinita, pana la sase ani, si alta de scoala, peste sase ani, unde micutii sa invete sa scrie si sa citeasca. Totodata, la gradinita, daca sunt copii mai multi, se pot face si acolo doua grupe; cei mici si cei mari.

Mesaj pentru parinti de la Piticot:

"Dragi parinti si interesati,

Scoala Piticot a demarat! Am stabilit ca pana la inceputul vacantei de vara, sa ne intalnim aproximativ o data la 3 saptamani. Sunteti bine veniti sa participati la intrunirile noastre.

Datele, locurile si tematica intrunirilor sunt urmatoarele:

- duminca 15 aprilie in Haga, ora 10.00, tematica : culori;

- sambata 5 mai, la Keukenhof in Lisse, vizita la expozitia de flori, tematica: culori si flori. Ora la care ne vom aduna se va comunica ulterior;

- sambata 2 iunie in Capelle a/d IJssel, ora 10.00, tematica: se va comunica ulterior;

- duminica 24 iunie, locatia, ora si tematica se va comunica ulterior.

Speram sa va vedem atunci. Pentru orice alte informatii, formularul de inscriere, adresa exacta a intrunirii sau alte sugestii, va rugam sa ne contactati prin adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

Cu drag,
Piticot "

 Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner