Sistemul de invataman din Irlanda Imprimare E-mail


ImageIn Irlanda educatia este luata in serios si taxele in acest sens sunt foarte ridicate. 90% din copiii irlandezi fac parte din invatamantul liceal si 50% urmeaza cursurile universitare. in ultimii ani, in sistemul de invatamant din Irlanda, s-au efectuat multe schimbari, asigurandu-se astfel un acces mai mare si mai ridicat la educatie, la toate nivelurile. Indiferent de nivelul de educatie dorit, primar, liceal sau universitar, posibilitatile dumneavoastra de educare sunt in continua crestere.

    Acum, la nivel primar si liceal, exista mai multe scoli confesionale si mixte decat in trecut. Aveti posibilitatea de a alege intre scolile in care se preda conform unui plan de invatamant, incluzand si limba irlandeza (Gaelscoileanna) sau intre acele scoli in care se predau limbi moderne europene inca de la o varsta foarte frageda.
Statul finanteaza educatia la toate nivelurile, astfel nu va trebui sa platiti taxe de scolarizare, numai in cazul in care va decideti sa trimiteti copilul dumneavoastra la o scoala sau la un colegiu particular.

    Educatia la nivel universitar s-a imbunatatit de asemenea si exista o serie de alternative foarte practice care va ajuta sa va perfectionati in cazul in care caile academice traditionale nu sunt potrivite.
Posibilitatile de educare pentru adultii care doresc sa-si continue studiile, de asemenea s-au imbunatatit, indiferent daca acestia doresc sa frecventeze toate cursurile sau nu.

    Indiferent de domeniul ales, atat pentru dumneavoastra cat si pentru copilul dumneavoastra, este important ca sa aflati cat mai multe despre posibilitatile ce vi se ofera.

Informatii oferite de citizeninformation.com


Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner