Suplimentul Financiar pentru Cresterea Copiilor in Irlanda Imprimare E-mail
Citeste si...
Mutarea copilului la un liceu din Irlanda

Informatii

Durata ciclului liceal irlandez este in general de 5 sau 6 ani. Copiii isi incep studiile liceale la varsta de 12 ani si absolvesc in jurul varstei de 17 sau 18 ani, dupa ce s-au prezentat deja la doua examene de stat in aceasta perioada.

Mai mult...Informaţii
Suplimentul Financiar pentru Creşterea Copiilor este o plată efectuată de Stat familiilor care au copii cu vârste mai mici de 5½ ani (5 ani din 1 martie 2009). Scopul Suplimentului Financiar pentru Creşterea Copiilor este ajutorarea din punct de vedere financiar a familiilor privind costurile acestora pentru creşterea copiilor, îngrijirea copiilor, etc. Această plată a fost anunţată pentru prima oară în Bugetul pe anul 2006.
Reguli

Familiile care primesc Ajutorul Financiar pentru Copii în Irlanda vor primi Suplimentul Financiar pentru Creşterea Copiilor numai pentru copiii cu vârste mai mici de 5½ ani (5 ani din 1 martie 2009). După ce un copil împlineşte vârsta de 5½ ani (5 ani din 1 martie 2009), această plată va înceta pentru copilul respectiv.

Suplimentul prealabil de protecţie socială pentru copii va fi plătit în cea de-a doua zi de luni a fiecărei luni. Veţi primi o plată pentru luna în care copilul dumneavoastră împlineşte 5½ ani (5 ani din 1 martie 2009), dar nu şi ulterior acestei date.

La fel ca şi Ajutorul Financiar pentru Copii, Suplimentul Financiar pentru Creşterea Copiilor este neimpozabil (cu alte cuvinte, nu trebuie să plătiţi impozit pentru acest Supliment Financiar pentru Creşterea Copiilor).

ImageCheltuieli

Cu începere din luna ianuarie 2009, Suplimentul prealabil de protecţie socială pentru copii are o valoare de 1.104€ per copil, per an.

Veţi primi 92€ per lună. Această sumă se plăteşte în arierate în cea de-a doua zi de luni a fiecărei luni De exemplu, plata aferentă lunii ianuarie va fi efectuată către dumneavoastră în cea de-a doua zi de luni a lunii februarie.

Cu începere din luna martie 2009, Suplimentul prealabil de protecţie socială pentru copii are o valoare de 996€ per copil, per an.

Veţi primi 83€ per lună. Această sumă se plăteşte în arierate în cea de-a doua zi de luni a fiecărei luni De exemplu, plata aferentă lunii martie va fi efectuată către dumneavoastră în cea de-a doua zi de luni a lunii aprilie.

Cum depuneţi cererea

Nu există formular de solicitare separat pentru Suplimentul Financiar pentru Creşterea Copiilor. Condiţia este să primiţi Ajutorul Financiar pentru Copii pentru un copil în vârstă de până la 5½ ani (5 ani din 1 martie 2009). Dacă primiţi un Ajutor Financiar pentru Copii, veţi primi automat şi Suplimentul Financiar pentru Creşterea Copiilor.

Unde depuneţi cererea

DSFA Early Childcare Supplement


Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner