bgalcon.jpg

Fa ochii mari inainte de a te casatori si tine-i pe jumatate inchisi dupa casatorie.

nume copii
desenedecolorat.jpg
   fetita.jpg      scoobie.jpg
     Fetita       Scoobie Doo
Educative
Servicii Utile
 spiritualitate.jpg
logo_farmacia_dulfu_200_71.jpg
Sigur.info internet mai sigur pentru copii
 
 
Inregistrare utilizatori
Bine ati venit!
Campurile obligatorii sunt marcate cu Marcheaza *
Detaliile tale
Nume:*

E-mail:*

Utilizator:*

Parola:*

Verificare Parola:*

Informatii suplimentare
Varsta:*
Copii:*
Ocupatie:*
Oras:*
Judet:*
Tara:*

Introduceti codul din imagine:


TERMENI si CONDITII de UTILIZARE a PORTALULUI Scoalaparintilor.ro

Site-ul Scoalaparintilor.ro este un serviciu gratuit furnizat ca atare, cu sprijinul colaboratorilor si partenerilor sai, si care va fi numit in continuare Scoalaparintilor.ro.
Scoalaparintilor.ro este un site in limba romana - portal pentru parinti si copii - creat, dezvoltat si operat de MSD INTERSTAR SRL, si caruia i se aplica urmatorii Termeni si Conditii de Utilizare care includ, dar fara a se limita la acestea, toate textele, pozele, uneltele interactive, testele online, evenimentele, paginile personale, retetele, recomandarile si concursurile publicate in toate paginile portalului. Odata inregistrat pe Scoalaparintilor.ro veti beneficia gratuit de toate serviciile si informatiile puse la dispozitie pe acest site.

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Pentru utilizarea acestui portal este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a paginilor din acest portal presupune ca sunteti in totalitate de acord cu termenii si conditiile de utilizare a portalului Scoalaparintilor.ro.
Folosirea acestui portal presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre administratorul portalului, “MSD INTERSTAR SRL”, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a portalului pentru a le putea consulta in orice moment.
In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile portalului, Utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea acestuia.

CONTINUTUL SI DESCRIEREA SERVICIILOR

Portalul Scoalaparintilor.ro ofera Utilizatorilor, prin intermediul sectiunilor sale, servicii precum: o serie de mijloace de comunicare, informatii si stiri. Orice actualizari, imbunatatiri, caracteristici noi intra sub incidenta Termenilor si Conditiilor.
Continutul tuturor paginilor portalului Scoalaparintilor.ro sunt proprietatea MSD INTERSTAR SRL. Toate materialele (incluzand fara limitari articole, texte, imagini, bannere, logo-uri, design, etc) continute in acest portal sunt protejate de legile copyright-ului si ale dreptului de autor. Ele nu pot fi reproduse, copiate distribuite, vandute, transmise sau publicate fara acordul scris al MSD INTERSTAR SRL.
Este interzisa copierea, distributia, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informatie sau serviciu, obtinute de pe Scoalaparintilor.ro sau prin intermediul acestuia. Este interzisa modificarea oricarei informatii (atat text cat si foto sau video) continute in paginile portalului.
Echipa portalului incearca sa furnizeze utilizatorilor informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, Scoalaparintilor.ro nu poate garanta pentru aceasta informatie. Fiecare utilizator poate interpreta aceasta informatie dupa bunul plac si are obligatia sa verifice informatia si in alte surse mai ales in cazul in care aceasta informatie are caracter juridic sau medical. Este importat de subliniat, ca informatia prezentata pe portal, are un caracter suplimentar, si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de specialisti (medici, avocati etc.). Scoalaparintilor.ro nu poate fi facut raspunzator pentru modul in care un utilizator al portalului utilizeaza in orice fel informatii prezentate in cadrul acestuia. Utilizatorii sau persoane terte nu pot cere daune de nici un fel in baza utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest portal.

CONTUL  SI UTILIZAREA

In cazul inregistrarii pe acest portal, ca utilizator, va asumati si sunteti de acord cu termenii si conditiile din acest document. Nerespectarea termenilor si conditiilor duce automat la pierderea calitatii de utilizator si implicit la restrictionarea accesului la anumite sectiuni ale portalului.
Inscrierea pe acest portal necesita completarea de catre dumneavoastra a unui formular de inscriere in care vor fi trecute cateva date personale obligatorii. Aceste date vor fi in mod OBLIGATORIU actuale, clare si complete si vor fi actualizate ori de cate ori este cazul. Compania MSD INTERSTAR SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul pe site sau la anumite sectiuni ale site-ului in cazul in care informatiile furnizate de un utilizator se dovedesc a fi false, incomplete, neclare sau neactualizate.
Restrictionarea poate insemna : suspendarea temporara sau permanenta a contului si a tuturor informatiilor pe care le contine; stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la serviciile portalului. Restrictionarea accesului utilizatorului poate sa fie sau nu precedata de avertismente, in functie de aprecierea exclusiva a MSD INTERSTAR SRL.

Informatiile privind identificarea unei persoane ca utilizator (nume, prenume, adresa, adresa de email, telefon, etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si vor fi dezvaluite doar persoanelor catre care se adreseaza, exceptie facand cazurile in care se incalca legea.
Contul fiecarui utilizator este personalizat si totodata securizat prin cod si parola. El poate fi anulat de ambele parti fara o notificare prealabila (din partea unui utilizator, oricand si din orice motiv, iar din partea companiei MSD INTERSTAR SRL, in cazul in care termenii si conditiile acordului nu sunt respectate).
Este interzisa transmiterea, inchirierea sau vanzarea datelor de acesare a contului (cod si parola) catre alte persoane. In cazul in care un utilizator ajunge la concluzia ca din diverse motive datele de accesare a contului nu mai sunt sigure, le poate schimba. Utilizatorul este singurul responsabil pentru securitatea contului sau precum si pentru orice activitate desfasurata pe site de catre alte persoane care au avut acces la contul sau.
MSD INTERSTAR SRL permite utilizatorilor sa posteze orice continut pe site ca text (comentarii, mesaje), poze, software si alte materiale; pe de alta parte, MSD INTERSTAR SRL poate sterge orice continut care incalca acest acord sau care poate fi ofensiv, ilegal sau sa violeze drepturile, sa faca rau sau sa ameninte siguranta oricarei persoane. Daca in orice moment o a treia persoana reclama ca utilizatorii portalului Scoalaparintilor.ro au comis orice incalcare a drepturilor lor sau a imaginii prin continutul postat, ei trebuie sa se adreseze autoritatilor, altfel MSD INTERSTAR SRL nu isi asuma nici o obligatie sa modifice sau sa stearga continutul inadecvat.
Este interzisa detinerea de catre un utilizator a mai multor conturi pe Scoalaparintilor.ro. In cazul in care aceasta regula nu este respectata, compania MSD INTERSTAR SRL isi rezerva dreptul de a limita accesul la anumite sectiuni ale portalului, mergandu-se in anumite situatii chiar la retragerea dreptului de utilizator si prin anularea contului respectivei persoane.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR DUMNEAVOASTRA

MSD INTERSTAR SRL
se obliga sa respecte drepturile conferite de legea Nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (Monitorul Oficial nr.790 din 12 Decembrie 2001) modificata si completata si ale Legii Nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra, pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru, poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail, numarul de telefon, etc. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul dumneavoastra.
MSD INTERSTAR SRL se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri MSD INTERSTAR SRL care asigura buna functionare a acestui site.
Totusi putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

MSD INTERSTAR SRL nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente pe portal. Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate in cadrul portalului pe propria raspundere, MSD INTERSTAR SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea portalului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Scoalaparintilor.ro. MSD INTERSTAR SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la Scoalaparintilor.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. MSD INTERSTAR SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site; de asemenea nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site.
MSD INTERSTAR SRL declara urmatoarele:
•    nu isi asuma nici o responsabilitate in privinta continutului articolelor/comentariilor transmise de Utilizatori;
•    asigura functionarea in bune conditii a portalului; cu toate acestea, vor putea exista intreruperi in functionare, sau imposibilitati de accesare de catre Utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp, din orice motive;
•    este interzisa prin intermediul portalului incalcarea dreptului de autor apartinand tertilor;
•    poate modifica termenii si conditiile de utilizare a portalului pe masura aparitiei unor situatii noi de orice natura ce impun acest lucru.

Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile.


newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
© 2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner